Hereos of Newerth i czasami fifa2online!
W Jakie MMO gracie?
W euro-gunza i cod'a2 mam zamiar pograć w jakieś mmorpg 3d ale jeszcze nie wiem jakie ( możecie podać mi kilka pomysłów ;d a jak nie założe temat w szukam mmo jak nabije 15 łooooo ;p)
San Andreas Multi Player
Cześć ludu :-/ Ja tera gram w LOA(Legend of Ares) bardzo fajna gra MMORPG wybiera się Archera,Knighta,maga lub halabardziste dziewczyne lub hlopaka ale napoczontku religje alianc lub empire polecam knighta dziewczyne alianca.No i grasz zabijasz potwory zbjerasz itemki robisz lvl gadzasz na czacie morzesz tesz wzionsc party z innymi graczami trade czyli dawanie lub branie rzeczy morzesz stawjaci sklep Link na strone www.legendofares.netgame.comjak macie problem ja nazywam sie DarmenroX a muj przyjaciel EXTRIM durzo anglikuw ale tesz polakuw.moje scriny newiem czy mi wejdom :)
Nie żebym się czepiał ale czy ty, kapselekm, zaglądałeś kiedyś do słownika ortograficznego? Sobie już ściągnij Firefox'a jak Ci się nie chce do słownika zaglądać... to
hlopakamnie dobiło
Nie baw sie w administracje. Dostajesz warna, bo Twoj post nie ma niczego wspolnego z tematem.- Dzz'
Obecnie w WoWa, gram magiem gnomem
Ja aktualnie w Requiem Momento Mori. Uparcie czekam na to, że niedługo wyjdzie Regin of Revolution.
Ja grywam ostatnio w Call of Duty: Modern Warfare 2 i na konsolce w Assasin's Creed: Brotherhood i w Fable 3, A w żadne MMORPG na razie nie gram...
Polecam kupienie Brotherhood na X-pudełko, opłaca się.
Mam dla was pytanie cz nie znacie jakiś gier związanych z Full Metal Alchemist?
A jak tak to podajcie strony...
W CoD-a na Multi gram
właśnie rysuje komixxa
Aktualnie gram w CoDa black ops
Ja gram na priv w WoWa
League of Legends i Fallout New Vegas ^ ^
Portal
Lineage 2 (priv)
czekam na DC UNIVERSE ONLINE
A ja pogrywam sobie aktualnie w Sudden Attack(Zacząłem dzisiaj ) i bardzo mi się ta gra podoba.A tak to jeszcze czasem w CrossFire i MapleStory.
Assassin's Creed 2 i właśnie zainstalowałem Medieval :Total War
Ja od kilku miesięcy tylko Runes of Magic, ale rozglądam się za czymś nowym. : )
The Precursors - klimat , klimat ..... no i L4D 1-2 non stop w wolnej chwili
Call of Duty Modern Warfare 2
Maple Story (Big Bang Update koksi )
Far Cry 2 i Saints Row 2
Różnie.... Troche gram w League of Legends, w cs 1,6 (steam oczywiście), Team Fortress 2, no i w Dekarona... Ale teraz będe miał o wiele mniej czasu, więc nie wiem jak to będzie...