W. movie player jak zgrać na CD-R

Nie chce was wypytać co mi się opłaca lecz jak rozwiązać problem.

Zrobiłem pokaz slajdów, muzyka i przejścia. Sam standard, ale chcę ten pokaz zgrać na płytę CD-R, nie mogę tego zgrać ponieważ płyta "nie chce przyjąć windows movie player"

Slajdy te domyślnie odtwarzają się w windows movie player. I w tym jest problem. Jeśli włączę odtwarzanie w windows media player lub film classic, film ten nie chcę się odtworzyć, odtwarza się jedynie w windows movie marker. Prosiłbym o radę jak zgrać pokaz tych slajdów na płytę CD-R,lub inną. Próbowałem także Nero, trzema wersjami, próbując zgrać go jako film lecz żadna go nie znajduje na pulpicie. Slajd ten jest mi bardzo potrzebny na 30 rocznicę ślubu moich rodziców.

Programu tego używałem chyba trzy razy, dlatego nie wiem jak zgrać, różne sztuczki w nim znam ale jak zgrać ten projekt na płytę pozostaję dla mnie czarną magią. Mam nadzieję, że zrozumieliście mój temat.

Jeśli dobrze rozumiem, film zapisuje Ci się w foramcie Widows Movie Marker. Pewnie plik nie jest zbyt duży. Powiedz w jakim formacie go masz. W WMM zobacz czy jest coś takiego jak Zapisz Jako (...) i czy jest tam *.mp4 albo *.avi. Jeśli nie, zobacz Eksportuj. Może tam będzie.

Mogę go zapisać tylko w formacie windows movie marker, nie ma mp4 ani avi. Nie wiem o co chodzi z Eksportuj i nie mogę tego znaleźć

Nie nagrasz na płytę w formacie Windows Movie Marker, bo to nie jest jeszcze film. Nie mam na kompie WMM i nie chcę mi się instalować, ale powinieneś mieć Plik>Zapisz Jako/Exportuj/Zakończ/Export>Jaki format (*.avi/mp4) Inaczej nie potrafię wytłumaczyć.

>TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Nie chce was wypytać co mi się opłaca lecz jak rozwiązać problem.

Zrobiłem pokaz slajdów, muzyka i przejścia. Sam standard, ale chcę ten pokaz zgrać na płytę CD-R, nie mogę tego zgrać ponieważ płyta "nie chce przyjąć windows movie player"

Slajdy te domyślnie odtwarzają się w windows movie player. I w tym jest problem. Jeśli włączę odtwarzanie w windows media player lub film classic, film ten nie chcę się odtworzyć, odtwarza się jedynie w windows movie marker. Prosiłbym o radę jak zgrać pokaz tych slajdów na płytę CD-R,lub inną. Próbowałem także Nero, trzema wersjami, próbując zgrać go jako film lecz żadna go nie znajduje na pulpicie. Slajd ten jest mi bardzo potrzebny na 30 rocznicę ślubu moich rodziców.

Programu tego używałem chyba trzy razy, dlatego nie wiem jak zgrać, różne sztuczki w nim znam ale jak zgrać ten projekt na płytę pozostaję dla mnie czarną magią. Mam nadzieję, że zrozumieliście mój temat.