W oczekiwaniu na DK Online (w co można pograć?)

Witam. Jak wiadomo CBT DK Online się skończyła i trzeba czekać na OBT :) Mam dylemat, po prostu nie wiem w co grać, aczkolwiek mam parę typów i chciałbym abyście pomogli mi wybrać - "każdy wie lepiej" :D Moje typy to

1. Runescape (wbijanie skilli lub nabijanie poziomu combat)

2. Tibia (lvlowanie na ghostlandzie to fajna sprawa)

3. Last Chaos (takie nostalgiczne, przypomina mi wakacje)

Niby jest jeszcze CS 1.6, ale to zawsze te 20 min można pyknąć mapkę lub dwie :) Ogólnie wybrałem te gierki z racji PK lub PVP, bo co jak co, ale Tibia ma takie PK, że ja się gotuję jak mnie ktoś zabije i od razu szukam ludzi do zabicia killera... Zależy mi na F2P PVP Mmorpg z itemshopem, ale nie wpływającym ostro na rozgrywkę.

lineage 2

Przegrałem w to dużo, dużo czasu. Już mam delikatnie dosyć L2. Odpalałem nawet darmową wersję, ale tak się tnie, że szkoda gadać :)

Silkroad online na isro. Ja gram z kumplami, mamy gildie a nawet dwie bo tyle jest osob ze jedna to za malo bo w jednej gildii jest max 50 osob. Mamy ts'a i dobrze sie bawimy wiec zapraszam.

Ps. Server Eridanus

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Witam. Jak wiadomo CBT DK Online się skończyła i trzeba czekać na OBT :) Mam dylemat, po prostu nie wiem w co grać, aczkolwiek mam parę typów i chciałbym abyście pomogli mi wybrać - "każdy wie lepiej" :D Moje typy to

1. Runescape (wbijanie skilli lub nabijanie poziomu combat)

2. Tibia (lvlowanie na ghostlandzie to fajna sprawa)

3. Last Chaos (takie nostalgiczne, przypomina mi wakacje)

Niby jest jeszcze CS 1.6, ale to zawsze te 20 min można pyknąć mapkę lub dwie :) Ogólnie wybrałem te gierki z racji PK lub PVP, bo co jak co, ale Tibia ma takie PK, że ja się gotuję jak mnie ktoś zabije i od razu szukam ludzi do zabicia killera... Zależy mi na F2P PVP Mmorpg z itemshopem, ale nie wpływającym ostro na rozgrywkę.