Na serwerze zhypermu w ogóle nie lota mi kasa! Dlaczego?
W ogóle nie lota mi kasa
Od kiedy tak masz? Dawno zacząłeś grać?
Od zawsze. Zacząłem grać przed wczoraj. Po za tym skąd wziąźć dobre przedmioty? np. skrzydła albo jakieś super zbroje? od tak lootają z mobów?
EDIT: mógłbyś mi wytłumaczyć gre na gg?
Grałem na ZhyperMu dwa lata ,ale wiem ,że dużo się teraz pozmieniało. Najwięcej zbierało się kiedyś na CS ,ale teraz na prawdę dużą przewagę ma Donate Shop. Pod koniec gry na CS i innych eventach nie wypadały często soule ani blesy. W ogóle trudno było coś osiągnąć samą grą. Co do wypadania kasy, to nie mam pojęcia czemu tak jest ,ale jak pamiętam to zeny wcale nie było potrzebne. Co najwyżej do potionów. Popytaj się ludzi bo nie wiem jak jest teraz.
Z itemkami było trudniej. Większość kupowała w Donate Shop. Excelenty wypadają ,ale cholernie trudno polepszyć do +12 (nie pamiętam ,czy to najwyższy poziom ulepszeń). Ja po prostu zbierałem ostro Soule (nie wiem ,czy nadal się kupuje przedmioty za Soule) i kupowałem całe sety. Kurcze nie pamiętam pasów do swojego konta ,a miałem tam kilka na prawdę dobrych postaci.
Jacie nie pierdziele...Mi crashy non stop daje....Temu kasa nie pada , kumplowi znikają itemy same (nawet jak w grze jest) ten zhyper mu niedługo padnie...
@Crracked : +13 maks , i też tak robiłem , szło się do atlans i soule , chaosy i jewel of live...Ahhhh cudownie było , potem z bananem na mordzie się szło i kupowało seta +13 +dsr+luck+ad +dd ^^ kocham Mu.
Na Mu Online spędziłem multum czasu i chętnie bym wrócił ,ale nie wiem jak teraz wygląda sytuacja na Globalu, jakie prywatne serwery są popularne. ZhyperMu to teraz przeszłość, gra jest zbugowana i zdominowana przez Donate Shop.
@Edit
Nie chcę robić offtopu ,ale chyba zabieram się za serwer X World, jak coś to priv.
X world powiadasz ? Zhyper stracił 6 tysięcy graczy przez te crashe i ni ma nikogo prawie, a x world lookam już
Na serwerze zhypermu w ogóle nie lota mi kasa! Dlaczego?