W poszukiwaniu laptopa dla kobiety

Witam. Piszę do was z prośbą pomocy w poszukiwaniu laptopa dla mojej dziewczyny, która zainteresowana jest graniem w gry online np league of legends. Nie jest fanką takich nowości jak far cry prime itd.

Głównym celem laptopa będzie szperanie w internecie, aby odnaleźć informacje i inne pierdoły na studia, oraz kilka gier w celach relaksujących (league of legenda o hearthstone i może coś jeszcze się znajdzie np the sims4)

Niekoniecznie musi być jakiś odpicowany (nie potrzeba kosmetyczki zamontowanej gdzieś w obudowie laptopa), tylko zależy nam na dobrej jakości w niezbyt wysokiej cenie.

Aktualnie jest w posiadaniu komputera, który ma szansę zaciąć się na pasjansie albo nawet i saperze.

Kwota jaka jest w stanie przeznaczyć na zakup to do 2500 zł, jednak chętnie obejrzymy sprzęt za mniejszą kwote.

Jeśli system byłby w zestawie to najlepiej Windows7.

za 2500 spokojnie znajdziesz coś na i5 z dedykowaną kartą graficzną, co w zupełności wystarczy do ww gier. Nie rozumiem tylko po co ludzie cały czas pchają się w windows 7, który jest ekhm... już trochę stary. Poza tym, dlaczego szukacie laptopa z systemem, za który zapłacicie dodatkowe pieniądze, skoro jako studentce- Twojej kobiecie należy się darmowy windows MSDN.

Pozdrawiam.

Nie wiedziałem że należy się darmowy windows msdn.

A dlaczego Windows 7 to dlatego że sam jestem w nim obyty i jakby coś trzeba by było porobić w jej laptopie to ja bym nie miał większego problemu (sam używam win7) a ona już przyzwyczajona itd. Ale może faktycznie nowszy system byłby lepszy

Podbijam.

ASUS R556LB-XO153T-8 i5-5200U/8GB/1TB/Win10 GT940M
ASUS R556LB-XO153T i5-5200U/4GB/240SSD/Win10 GT940M

Jak dal dziewczyny to Asus system też ma niemal za bezcen w swojej cenie, matowa matryca i mocna bateria

Jak by chciała upiększyć kup jej naklejkę http://allegro.pl/inne-akcesoria-skorki-na-laptopa-77888

Tego pierwszego właśnie wczoraj sam obczailem i wydaje się być dobry, a na pewno spełnia wszystkie jej oczekiwania, ale dzięki za upewnienie mnie iż można się nim zainteresowac.

Dzięki wielkie za pomysł z naklejkami, nie wpadłem nawet na takie cudo :)

Witam. Piszę do was z prośbą pomocy w poszukiwaniu laptopa dla mojej dziewczyny, która zainteresowana jest graniem w gry online np league of legends. Nie jest fanką takich nowości jak far cry prime itd.

Głównym celem laptopa będzie szperanie w internecie, aby odnaleźć informacje i inne pierdoły na studia, oraz kilka gier w celach relaksujących (league of legenda o hearthstone i może coś jeszcze się znajdzie np the sims4)

Niekoniecznie musi być jakiś odpicowany (nie potrzeba kosmetyczki zamontowanej gdzieś w obudowie laptopa), tylko zależy nam na dobrej jakości w niezbyt wysokiej cenie.

Aktualnie jest w posiadaniu komputera, który ma szansę zaciąć się na pasjansie albo nawet i saperze.

Kwota jaka jest w stanie przeznaczyć na zakup to do 2500 zł, jednak chętnie obejrzymy sprzęt za mniejszą kwote.

Jeśli system byłby w zestawie to najlepiej Windows7.