Z racji tego że nie mogę wyjść z elohell,zamiast wkurzać się na swój team,sam postanowiłem stać się lepszy.Szukam kogoś kto nauczy mnie grać na wszystkich pozycjach poza support (to ogarniam).Siedzę na nordic ale mogę się przenieść.
W poszukiwaniu mistrza
Mhm, czy mogę Cię czegoś nauczyć, tego nie wiem, ponieważ sam wciąż się uczę. Ale pograć z Tobą mogę bo obecnie nie mam z kim. EU West - Skouper.
Tu nie ma czego się uczyć to coś trzeba mieć ! Czytaj poradniki to wszystko, wybierz sobie parę (3-4) postaci na supp, ap itd. i nimi graj. Poza tym ja polecam granie na tylko 2 pozycjach, ponieważ łatwiej jest się później przestawić.
W sumie tak jak skouper nie wiem czy bym cie czegos nauczyl, ale na pewno moge z toba pograc : Only PL and ENG serwer : west, bo jakis kolec mnie przeniosl...
W lola trzeba się nauczyć grać samemu... innej opcji nie ma.
W LoL'u, tak samo jak w innych grach musisz uczyć się na błędach. Ściągnij sobie LoLReplay i po każdej grze obejrzyj ją. Zwracaj uwagę na swoje błędy i postaraj się ich nie popełnić w następnej grze. Co do uczenia się danych roli najbardziej polecam oglądanie streamów ludzi z elo 2.4k+. Sam chętnie bym ci pomógł, jednak moje konto jest na serwerze KR, ale nie krępuj się pytać o coś na PW, postaram się wytłumaczyć.
Z racji tego że nie mogę wyjść z elohell,zamiast wkurzać się na swój team,sam postanowiłem stać się lepszy.Szukam kogoś kto nauczy mnie grać na wszystkich pozycjach poza support (to ogarniam).Siedzę na nordic ale mogę się przenieść.