W poszukiwaniu mistrza

Z racji tego że nie mogę wyjść z elohell,zamiast wkurzać się na swój team,sam postanowiłem stać się lepszy.Szukam kogoś kto nauczy mnie grać na wszystkich pozycjach poza support (to ogarniam).Siedzę na nordic ale mogę się przenieść.

Mhm, czy mogę Cię czegoś nauczyć, tego nie wiem, ponieważ sam wciąż się uczę. Ale pograć z Tobą mogę bo obecnie nie mam z kim. EU West - Skouper.

Tu nie ma czego się uczyć to coś trzeba mieć ! Czytaj poradniki to wszystko, wybierz sobie parę (3-4) postaci na supp, ap itd. i nimi graj. Poza tym ja polecam granie na tylko 2 pozycjach, ponieważ łatwiej jest się później przestawić.

W sumie tak jak skouper nie wiem czy bym cie czegos nauczyl, ale na pewno moge z toba pograc : Only PL and ENG serwer : west, bo jakis kolec mnie przeniosl...

W lola trzeba się nauczyć grać samemu... innej opcji nie ma.

W LoL'u, tak samo jak w innych grach musisz uczyć się na błędach. Ściągnij sobie LoLReplay i po każdej grze obejrzyj ją. Zwracaj uwagę na swoje błędy i postaraj się ich nie popełnić w następnej grze. Co do uczenia się danych roli najbardziej polecam oglądanie streamów ludzi z elo 2.4k+. Sam chętnie bym ci pomógł, jednak moje konto jest na serwerze KR, ale nie krępuj się pytać o coś na PW, postaram się wytłumaczyć.

Z racji tego że nie mogę wyjść z elohell,zamiast wkurzać się na swój team,sam postanowiłem stać się lepszy.Szukam kogoś kto nauczy mnie grać na wszystkich pozycjach poza support (to ogarniam).Siedzę na nordic ale mogę się przenieść.