W poszukiwaniu zasilacza

Witam, chciałbym wymienić zasilacz w moim komputerze bo obecny od jakiegoś czasu dziwnie się zachowuje. Podejrzewam że jest za słaby. przegrzewa się, śmierdzi spalenizną, potrafi spowodować wyłączenie się komputera itp :)

Wyżej wymieniony zasilacz to Megabajt MGB-350S ATX (230V~ 50Hz)

A oto mój sprzęt:

System: Microsoft Windows XP Professional

Dodatek service pack 3

Płyta główna: Asus M2N-E SLI

Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+

RAM: 2gb

Karta graficzna: NVIDIA GeForce 9400 GT

Karta dźwiękowa oraz sieciowa zintegrowane

(Dodam że zasilacz ten będzie zasilał 2 dyski twarde 40gb i 160gb, 3 wiatraczki chłodzące, napęd i całą płytę główną oczywiście)

Podawajcie najlepiej oferty z allegro, max cena to 50-60 zł nowy. Nie wymagam najlepszego, wystarczy bardzo przeciętny :)

Mam podobny sprzet i bardzo dobry jest : Tacens Radix V 450 Jest super, wogole go nie slychac i sie nie grzeje i ma duzo zabezpieczen. Ewentualnie patrz tu : http://benchit.pl/forum,984,Ranking+zasilaczy.html Bierz tylko z 1,2,3 grupy.

Aha sory nie dopatrzylem ceny. Za tyle nowe to kupisz tylko g... Wydaj te 150zl a zasilacz starczy ci na przyszlosc jak bedziesz ulepszal pc. Jesli tylko 60zl to patrz w linku na 4grupe.

Witam, chciałbym wymienić zasilacz w moim komputerze bo obecny od jakiegoś czasu dziwnie się zachowuje. Podejrzewam że jest za słaby. przegrzewa się, śmierdzi spalenizną, potrafi spowodować wyłączenie się komputera itp :)

Wyżej wymieniony zasilacz to Megabajt MGB-350S ATX (230V~ 50Hz)

A oto mój sprzęt:

System: Microsoft Windows XP Professional

Dodatek service pack 3

Płyta główna: Asus M2N-E SLI

Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+

RAM: 2gb

Karta graficzna: NVIDIA GeForce 9400 GT

Karta dźwiękowa oraz sieciowa zintegrowane

(Dodam że zasilacz ten będzie zasilał 2 dyski twarde 40gb i 160gb, 3 wiatraczki chłodzące, napęd i całą płytę główną oczywiście)

Podawajcie najlepiej oferty z allegro, max cena to 50-60 zł nowy. Nie wymagam najlepszego, wystarczy bardzo przeciętny :)