W sprawie łapek w góre i dół

Witam chodzi mi o to że jeśli pod newsem ktoś napisze jakiś komentarz a drugi człowiek mu odpowie to temu drugiemu człowiekowi nie można dać łapki w góre lub w dół.Denerwuje mnie to tak samo pewnie innych użytkowników prosze o zrobienie coś z tym...

a mnie to nie denerwuje, fajnie to tak oceniać ludzi anonimowo ? myśl jeszcze co napisać, zaraz będzie 150 postów i będziesz mógł w CV sobie wpisać takie osiągnięcie

hehe

Te łapki kompletnie nic nie dają, więc w ogóle nie widze sensu by one były. Kiedyś noobskie komenty z -10 były ukrywane i nie wkur*iały innych osób, nie wiem czemu administracja z tego zrezygnowała. Do tego komenty z tak ujemną reputacją powinny byc automatycznie raportowane.

@Kapec - Bo to sygnatura skierowana do konkretnej grupy osob, i zwykly forumowicz nie zrozumie przesłania :P

a mnie to nie denerwuje, fajnie to tak oceniać ludzi anonimowo ? myśl jeszcze co napisać, zaraz będzie 150 postów i będziesz mógł w CV sobie wpisać takie osiągnięciehehe

Daj jakieś przykłady konkretne kapec, a nie rzucasz rękawicą w eter i nie wiadomo, o co chodzi(i o kogo :) )

@Warcraft947 zapomniałem właśnie o tym napisać także bym o to prosił bo bez tego to łapki srapki do niczego potrzebne nie są

@Xasarm ale jakie ty chcesz przykłady? SS'y?

PS:Twoja sygnaturka ssieeeee!!!! :)

Xasarm ale jakie ty chcesz przykłady? SS'y?

Na przykład link do newsa i podany nick użytkownika :)

http://imageshack.us…beztytuuskz.png Łapcie ss’a użytkownik Graba chciał dać łapka w góre ale niestety nie mógł bo nie miał takiej opcji więc napisał +1.Można by to chyba zmienić nie?

Zgadzam się z tym pomysłem :D.

@Taki lekki off top jak już ktoś zaczął :P.Odnośnie metalu i społeczeństwa.Skoro wy nie trawicie innych gatunków muzyki (np dubstepu) i wyzywacie inne gusta (dubstep WIERTARA SHIET), to czemu inni mają akceptować wasze gusta ? :o.

@GrucA Nie zrozumiałem twojej wypowiedzi, ja nic osobiście do dubstepu nie mam ale nienawidze ludzi którzy myślą że metal to darcie mordy jak Behemoth i inne takie zespoły.

http://imageshack.us...beztytuuskz.png Łapcie ss'a użytkownik Graba chciał dać łapka w góre ale niestety nie mógł bo nie miał takiej opcji więc napisał +1.Można by to chyba zmienić nie?

Tak, próbował zrobić +1 dla postu napisanego jakieś 7 godzin później... z pewnością. Cholera, widzę że z Graby jakiś jasnowidz powoli rośnie :)

Ale faktycznie, głupie jest to że można robić +/- dla komentarza, a do odpowiedzi już nie. Widzę jakiś sensowny komentarz gościa, chcę dawać plusa, ale po chwili widzę że w odpowiedzi na czyjś komentarz (ciągle pod własnym tekstem) zaczyna zachowywać się jak sfrustrowany 11-latek. No i jak z czystym sumieniem go ocenić?

Inna sprawa że dla mnie całe te ocenianie nic nie wnosi. Komentarze na plus nie są zachowywane jako ciekawe/trafne, a te na minus nie są ukrywane. Co mi po tym że dostanę 10+ albo 10-, skoro to chyba tylko o prestiż chodzi?

Inna sprawa że dla mnie całe te ocenianie nic nie wnosi. Komentarze na plus nie są zachowywane jako ciekawe/trafne, a te na minus nie są ukrywane. Co mi po tym że dostanę 10+ albo 10-, skoro to chyba tylko o prestiż chodzi?

Jak już pisałem wcześniej, komenty z -10 powinny być oznaczone jako spam, i automatycznie raportowane (gdy jakiś mod zobaczy taki automatyczny raport, na pewno bardziej się nim zainteresuje, no bo w koncu az 10 osob musialo cos do tego miec, wiec wiadomo, że priorytet bedzie wiekszy, niz przy normalnym zraportowaniu przez jedną osobę). A komenty z bardzo dobrą reputacją mogły by być jakoś specjalnie oznaczone jako pomocne, i wyróżnione w jakimś specjalnym miejscu pod danym newsem. Chociaż osobiście nie spotkałem się z komentem, który miał +10, no ale to inna bajka.

Taki był sprzeciw przeciwko tym łapkom, a mnie to teraz powiewa i wielu osobom pewnie też;d Z +10 się spotkałem, ale nie był to pomocny komentarz, czy coś ciekawego odnośnie newsa, ale riposta dla Trola (tak, to Bladek), tak więc...

Witam chodzi mi o to że jeśli pod newsem ktoś napisze jakiś komentarz a drugi człowiek mu odpowie to temu drugiemu człowiekowi nie można dać łapki w góre lub w dół.Denerwuje mnie to tak samo pewnie innych użytkowników prosze o zrobienie coś z tym...