Waga Instalki

Witam,chciałbym dowiedzieć się ile gra zajmuje miejsca na dysku na dzień dzisiejszy, gdyż nie mam go obecnie za wiele, a chciałbym mniej więcej wiedzieć ile będę potrzebował by ową grę zainstalować.

Z góry dziękuję.

2c566e87cb.png

Hmm u mnie jest juz 59.8 i gra dalej się aktualizuje. O co może chodzić?

Oczywiście wersja EU i grę ściągam z launchera gameforga.

No to Ci nie pomogę, mam wersję NA. Teoretycznie binarki z instalki nie zostały usunięte. Po całkowitym patchu, client powinnien wyrzucić wszystkie tymczasowe pliki.

@DOWN

Wersja z EU mówi, że potrzebujesz 50GB miejsca. Wersja NA potrzebuję na instalację 80GB, więc jeśli seryjnie wersja europejska tyle waży to końcowa wartość potrzebną na instalacje będzie w okolicach 100GB, a potem poprostu tymczasowe pliki powinny zostać usunięte.

ad. 1

Najlepiej gdybyś załatwił od kogoś zaktualizowaną grę, która będzie ważyć te 50GB albo mniej, kwestia tego, że upload tego przy słabym łączu trwa wieki, więc trzeba by dodatkowo to skompresować precomp+srep+msc+lzma, a taka kompresja przy słabym kompie może też długo potrwać.

Hmm gra naprawdę długo się aktualizuje. Już 60gb ma gra i dalej idzie... a miejsca na dysku już brak.

UP: Ok już wszystko wiem, dzięki za pomoc. To jest niedorzeczne że gra musi przechować te pliki tymczasowe, totalna głupota jak dla mnie. Ja niestety nie mogę sobie pozwolić obecnie na tyle miejsca na dysku, więc muszę zrezygnować.

Witam,chciałbym dowiedzieć się ile gra zajmuje miejsca na dysku na dzień dzisiejszy, gdyż nie mam go obecnie za wiele, a chciałbym mniej więcej wiedzieć ile będę potrzebował by ową grę zainstalować.

Z góry dziękuję.