Witajcie,
większość osób w Polsce myśli już o wakacjach w przyszłym roku. Wychodzę z pytaniem do Was, macie już jakieś plany na nadchodzące, wymarzone dwa miesięce przerwy? Wybiera się ktoś do Unieścia ?
Pozdrawiam.
Witajcie,
większość osób w Polsce myśli już o wakacjach w przyszłym roku. Wychodzę z pytaniem do Was, macie już jakieś plany na nadchodzące, wymarzone dwa miesięce przerwy? Wybiera się ktoś do Unieścia ?
Pozdrawiam.
Jak zdam sesje to będę pił, jak nie zdam to będę pił, a później pewnie gdzieś pod koniec wakacji wyskocze w góry
Jak zdam sesje to będe grał w mmo ,w nagrode.Jak nie zdam sesji to też będe grał w mmo,za kare. Joke
nie bedzie wakacji 2013 koniec swiata jest przeciez;o
Niby tak, ale jeśli nie będzie lub przeżyjemy to warto się rozerwać. Jesli ktoś ma zamiar wyskoczyć do Unieścia w przyszłym roku to zapraszam priv.
Ja zapewne zalicze Woodstock i to raczej tyle. Pozniej sie bede opierdzielal, praca etc.
Niektórzy już niestety tych wymarzonych 2 miesięcy nie mają..;/
Moje wakacje, pewnie do roboty. Już mam zaklepaną pracę na zachodzie u znajomego.
Bede pracowac, nie wiem jeszce ile, czy beda to dwa miesiace, czy beda to trzy miesiace.
Ja pewnie pójdę do jakiejś roboty by kupić sobie kompa, albo ps... :/ I może się wybiorę na Gamescom, kto wie
Prawdopodobnie wyjazd do Anglii popracować i zorientować się co i jak by móc wyjechać po maturze ( za 1,5 roku) na stałe .
Najpierw praktyki, a potem się zobaczy.
Pewnie do Chorwacji, oboz karate i na koniec opierdaling pospolity.
Właśnie mam mały problem, wybieram się na wakację z rodzicami do Unieścia we wczesnym terminie, 18 czerwca już wyjeżdzam. Jak to zwykle bywa w tym czasie są same starsze osoby, dlatego próbuję się rozejrzeć za rówieśnikiem/rówieśniczką* ( ), który/a będzie w tym momencie odpoczywać w tej pięknej miejscowości, jeśli się ktoś znajdzie to pm.
BTW. znacie może takie witryny, które służą do czegoś takiego? Wyszukania osób?
Jak dobrze pójdzie to z końcem roku przedłużą mi umowę, więc pewnie głównie będę w pracy.
Witajcie,
Pozdrawiam.