Wakacyjny Ranked team

Witam.Tak jak w temacie.Poszukuje teamu do rankedów na wakacja(jeżeli będzie taka możliwość to dłużej:))

Wymagania:

Wiek-15+

Komunikator:skype

Ogarnięte postacie:co najmniej 3

Lvl-oczywiście 30

Oraz co najmniej 1 wygrany ranked.

Jeżeli ktoś chce pograć i spełnia wymagania proszę pisać na skype nick kamil.kosior1 gg10335092 lub w temacie

Dziękuje i pozdrawiam

Witam.Tak jak w temacie.Poszukuje teamu do rankedów na wakacja(jeżeli będzie taka możliwość to dłużej:))Wymagania:Wiek-15+Komunikator:skypeOgarnięte postacie:co najmniej 3Lvl-oczywiście 30Oraz co najmniej 1 wygrany ranked.Jeżeli ktoś chce pograć i spełnia wymagania proszę pisać na skype nick kamil.kosior1 gg10335092 lub w temacieDziękuje i pozdrawiam

Nie znajdziesz nikogo na poziomie. Sądząc po wymaganiach, wysokiego poziomu też nie prezentujesz.

Spełniam wymagania. Ogarniam większość championów ( kilka perfekcyjnie )

PS. a co ma do tego 1 wygrany rank game? ;P

Up

chodzi oto żeby osoby z którymi gram wiedziały chociaż co to draft pick:)

Up2

twoja zdolność dedukcji mnie oszołomiła.I ładne nabijanie postów...

No fajnie ale nadal nie wiem czemu musi być WYGRANY.

Napisz o której jutro będziesz to zagramy custom :)

No to pytanie, EU czy US?

Eu

Trochę późno na szukanie kogoś do rankeda. Zanim się zgracie dobierzecie team i kilka jego alternatywnych wersji (bany), to dużo czasu minie, a pod koniec sierpnia - kasowany jest twój status rankingowy.

a po co myslec nad banami? wystarczy perma banowac Yoricka/GP/Orianne/nocturne/amumu to co u mnie na 1.6k-2k elo jest banowane.

Oni szukają drużyny, by grać 5vs5, a nie solo Q. Muszą, więc pomyśleć o takich banach, które najbardziej kontrowałaby ich setup drużyny. Tak się gra na top tier ranked. Nie banujesz tego co wszyscy tylko tego co Ci nie odpowiada. Przykład masz w drużynie postacie z silnym aoe: Amumu, Nune itp. Wtedy dobrze jest zbanować Jannę, która idealnie kontroluje i blokuje użyteczność w/w postaci. To jedna z wielu zależności.

Witam.Tak jak w temacie.Poszukuje teamu do rankedów na wakacja(jeżeli będzie taka możliwość to dłużej:))

Wymagania:

Wiek-15+

Komunikator:skype

Ogarnięte postacie:co najmniej 3

Lvl-oczywiście 30

Oraz co najmniej 1 wygrany ranked.

Jeżeli ktoś chce pograć i spełnia wymagania proszę pisać na skype nick kamil.kosior1 gg10335092 lub w temacie

Dziękuje i pozdrawiam