ok namówiłes, ide robić pizze
[Wakfu]Bravery Guide
Jest ktoś kto może mnie dodać?
Dodany
W pierwszym poście podałem liste nicków(najbardziej aktywni gracze z rangą Merchant), którzy na 100% dodadzą was do gildii
Sorki, że się dzisiaj nie logowałem(wiem, gildia potrzebuje punktów ), ale ogarniam właśnie lokum, więc jeszcze jakiś czas może mnie nie być, nie usuwajcie mnie, na pewno wrócę
Witam. Pytanko mam takie. Do której nacji powinienem się przyłączyć, żeby móc z wami grać. Czy ma to w ogóle jakieś znaczenie?
Ma znaczenie Twoje osobiste, do gildii - nie ma.
Aktualnie jestem bez swojego laptopa(od ponad tygodnia w naprawie...), a, że mieszkam gdzie indziej i ucze się gdzie indziej, nie miałem kontaktu ze świat.
Poprzydzielałem troche viceliderów, bo pewnie z tydzień mnie nie będzie
@Up
nacja nie ma znaczenia
Proszę o zaproszenie go gildii. Nick: Drwalson, obecnie 17lv.
EDIT:
Ta gildia jeszcze żyje?
Mogę dojść do gildii Macronim 15 lvl cra fire
Siema, chciałbym dołączyć do gildii mój nick: Riosuke gram ecaflipem mam 79 lvl
Mam taki problem, że tego serwera w ogóle nie widzę wiecie o co chodzi?
Pewnie ASIE pobrałeś, obecnie od czasu do czasu pogrywam na razie 35lvl(fire sarcier), wasza gildia jeszcze istnieje?
A w ogóle ta dzisiejsza inwazja eliatropów, całe astrub w niebieskich ludzikach, siedzieliśmy sobie w 10 z randomowymi ludźmi w kółku i rozmawialiśmy o ich inwazji.
Siemanko macie jakiegoś teamspeak'a? Mam kilka pytań co do klasy, którą chcę wybrać. Jak ktoś może dodać Fenkovsky to będę wedzięczny.
bump, któraś osoba zrzędu pyta się mnie o gildie
sprawa wygląda tak: gildia zawiesiła swoją działalność -> byłem blisko 3 tygodnie bez komputera, Derpblade działał przez pewien czas zapewne, ale on także gdzieś po drodze "wysiadł" i się rozeszło(chwała mu za to). Później to już sprawy prywatne nie pozwoliły mi grać zbytnio (3 klasa techbazy to nie przelewki XD).
Powrót będzie dopiero w czasie przerwy świątecznej(zaopatruje się w nowego laptopa) i ruszam na nowo, nie tylko z grą, ale też z "historią", którą zacząłem. Do tego czasu gildia jest wyłączona(wątpię też, by ktoś tam jeszcze grał)
wh0 w przerwie świątecznej reaktywujesz gildie czy stożysz nową i czy będzie można dołączyć ?
Jak bedziecie reaktywowac lub tworzyc nowa, pamietajcie o mnie
Nick: Sasono
Chętnie dojdę
Pierw przepraszam moich poprzednich "guild mate'ow", ze wyszło jak wyszło
Gildię oczywiście reaktywuję, nie ma sensu tworzyć nowej. Będę pisal w tym temacie co i jak. Wstępnie mogę już powiedzieć, że planowany start jest za ok tydzień (prawdopodobnie środa) chcę na spokojnie uregulować swoje sprawy i ruszyć ze wszystkim nie martwiąc się o nic
Trochę szybciej niż planowałem, ale jedziemy! (pierwszy post zaktualizowany)
Założyłem nową gildię, nazwa: Bravery Guide. Startujemy od nowa, bo... bo tak by w sumie wypadało. Stawiam przede wszystkim na aktywność, dużą aktywność. Przyjmuję wszystkich bez wyjątku, ale polecam chociaż dobić ten 15level, by ukończyć tutorial. Jestem w grze dostępny pod nickami: Civiil i Undersiege. Mam nadzieję, że tak jak ostatnio uda nam się stworzyć fajną atmosferę w gildii
W sprawie rekrutacji możecie też pisać do mnie nick: Rexxel. Gildia jak na razie ma 1lvl ale staramy się ją jak najszybciej rozbudować