[Wakfu]Bravery Guide

ok namówiłes, ide robić pizze

Jest ktoś kto może mnie dodać?

Dodany

W pierwszym poście podałem liste nicków(najbardziej aktywni gracze z rangą Merchant), którzy na 100% dodadzą was do gildii

Sorki, że się dzisiaj nie logowałem(wiem, gildia potrzebuje punktów :( ), ale ogarniam właśnie lokum, więc jeszcze jakiś czas może mnie nie być, nie usuwajcie mnie, na pewno wrócę :P

Witam. Pytanko mam takie. Do której nacji powinienem się przyłączyć, żeby móc z wami grać. Czy ma to w ogóle jakieś znaczenie?

Ma znaczenie Twoje osobiste, do gildii - nie ma.

Aktualnie jestem bez swojego laptopa(od ponad tygodnia w naprawie...), a, że mieszkam gdzie indziej i ucze się gdzie indziej, nie miałem kontaktu ze świat.

Poprzydzielałem troche viceliderów, bo pewnie z tydzień mnie nie będzie

@Up

nacja nie ma znaczenia

Proszę o zaproszenie go gildii. Nick: Drwalson, obecnie 17lv.

EDIT:

Ta gildia jeszcze żyje?

Mogę dojść do gildii Macronim 15 lvl cra fire :D

Siema, chciałbym dołączyć do gildii mój nick: Riosuke gram ecaflipem mam 79 lvl

Mam taki problem, że tego serwera w ogóle nie widzę wiecie o co chodzi?

Pewnie ASIE pobrałeś, obecnie od czasu do czasu pogrywam na razie 35lvl(fire sarcier), wasza gildia jeszcze istnieje?

A w ogóle ta dzisiejsza inwazja eliatropów, całe astrub w niebieskich ludzikach, siedzieliśmy sobie w 10 z randomowymi ludźmi :D w kółku i rozmawialiśmy o ich inwazji.

Siemanko macie jakiegoś teamspeak'a? Mam kilka pytań co do klasy, którą chcę wybrać. Jak ktoś może dodać Fenkovsky to będę wedzięczny.

bump, któraś osoba zrzędu pyta się mnie o gildie

sprawa wygląda tak: gildia zawiesiła swoją działalność -> byłem blisko 3 tygodnie bez komputera, Derpblade działał przez pewien czas zapewne, ale on także gdzieś po drodze "wysiadł" i się rozeszło(chwała mu za to). Później to już sprawy prywatne nie pozwoliły mi grać zbytnio (3 klasa techbazy to nie przelewki XD).

Powrót będzie dopiero w czasie przerwy świątecznej(zaopatruje się w nowego laptopa) i ruszam na nowo, nie tylko z grą, ale też z "historią", którą zacząłem. Do tego czasu gildia jest wyłączona(wątpię też, by ktoś tam jeszcze grał)

wh0 w przerwie świątecznej reaktywujesz gildie czy stożysz nową i czy będzie można dołączyć ?

Jak bedziecie reaktywowac lub tworzyc nowa, pamietajcie o mnie :)

Nick: Sasono

Chętnie dojdę :)

Pierw przepraszam moich poprzednich "guild mate'ow", ze wyszło jak wyszło :(

Gildię oczywiście reaktywuję, nie ma sensu tworzyć nowej. Będę pisal w tym temacie co i jak. Wstępnie mogę już powiedzieć, że planowany start jest za ok tydzień (prawdopodobnie środa) chcę na spokojnie uregulować swoje sprawy i ruszyć ze wszystkim nie martwiąc się o nic ;)

Trochę szybciej niż planowałem, ale jedziemy! (pierwszy post zaktualizowany)

Założyłem nową gildię, nazwa: Bravery Guide. Startujemy od nowa, bo... bo tak by w sumie wypadało. Stawiam przede wszystkim na aktywność, dużą aktywność. Przyjmuję wszystkich bez wyjątku, ale polecam chociaż dobić ten 15level, by ukończyć tutorial. Jestem w grze dostępny pod nickami: Civiil i Undersiege. Mam nadzieję, że tak jak ostatnio uda nam się stworzyć fajną atmosferę w gildii ;)

W sprawie rekrutacji możecie też pisać do mnie nick: Rexxel. Gildia jak na razie ma 1lvl ale staramy się ją jak najszybciej rozbudować :D