Ściągam grę, podbije do 15 lvl i się odezwę .
[Wakfu]Bravery Guide
pozwole sobie odświeżyć
cały czas rekrutujemy wystarczy napisać do: Civiil lub Undersiege lub Rexxel ew. zostawić mi wiadomość na forum z godzinami dostępności online i sam dodam
jakis ts jest ?
Elo, chciałbym dołączyć do gildii nick: oskaritos
ponawiam pytanie czy jest jakis ts ?
nie, na razie nie ma
Witam, chciałbym dołączyć do gildii nick: Etea
@up pokazuje mi, że jesteś już w jakiejś gildii
Cały czas śmiało zapraszam aktywnych graczy bez względu na level przez okres świąteczny będę dostępny 24/7 więc wystarczy napisać na jedno z moich konto Civiil lub Undersiege, postaram się dodawać od razu
Z checia dolacze
Sarcier
Kelight lvl 24 atm
Niestety nikogo nie było, a chętnie bym dołączył
Nick: Zbajgniew
Kraj: Bonta
Rasa: Ecaflip
Lvl: 40
Kiedy można was złapać?
Gildia Bravery Guide zaprasza wszystkich do Wakfu na serwerze Remington.
Przyjmujemy wszystkich bez względu na poziom czy doświadczenie w grze. Głównym cele na chwilę obecną jest PvE, by w miarę sprawnie "dobić" level 100 oraz profesje, są one bardzo rozbudowane i ważne w Wakfu.
Kilka słów na tematu Wakfu. Jest to gra 2D(lub jak to niektórzy mówią 2.5D), posiadająca taktyczny system walki. Gra jest 100% f2p. Jedynym bardzo ważnym czynnikiem w Wakfu jest czas. Nie ukrywam, by coś ugrać nie potrzeba nie tylko ludzi, ale też masę czasu. Jeśli go posiadasz zdecydowanie zachęcam do wypróbowania gry.
Jest to po części reaktywacji gildii "Trading Company", która niestety zawiesiła działalność z powodu mojej nieobecności. Tym razem (mam nadzieję) gildia bardzo się rozwinie i podziała w świecie Wakfu.
Wszystkich chętnych proszę do napisania do mnie w grze pod nick: Civiil lub Undersiege albo napisanie wiadomości na forum. Jestem aktywny przeważnie w godzinach po południowych(od ~16 do 23) wtedy mnie najszybciej złapać
W przypadku mojej nieobecności można pisać do:
Rexxel