Wakfu/Dofus?

Siemka! Chciałbym zagrać w jedną z wyżej wymienionych gier- stąd moje pytanie. Jakie są różnice w tych tytułach, który polecacie i dlaczego? Dodam, że nie mam zamiaru wydawać pieniędzy.

Masz w ogóle rozum i godność człowieka?

Masz w ogóle rozum i godność człowieka? 

A wiesz ile Tsubaki miał tematów związanych z szukaniem ludzi do gry w Elsworda?

Co do gier, żeby nie było offtopu to sam osobiście gram w Wakfu, chociaż ostatnimi czasy nie gram bo mam rękę w gipsie. Co do różnic to ci nie powiem bo sam w Dofusa nie grałem ale wiem, że obie gry są wciąż aktualizowane, tyle że Wakfu jest nowsze.

Właśnie problem w tym, że grałem już w Wakfu i tam ludzie mieli odmienne zdania co do tych dwóch tytułów. Po drugie, zawsze ale to zawsze "ekipa" się wykruszała i zostawałem sam. Dlatego pytam, który z tytułów jest lepszy by zostać przy nim na dłużej.

Właśnie problem w tym, że grałem już w Wakfu i tam ludzie mieli odmienne zdania co do tych dwóch tytułów. Po drugie, zawsze ale to zawsze "ekipa" się wykruszała i zostawałem sam. Dlatego pytam, który z tytułów jest lepszy by zostać przy nim na dłużej.

Ja osobiście gram w Wakfu i powiem tak. To jest gra, w której gra z ekipą jest sto razy lepsza niż jak musisz grać solo. Najlepiej znaleźć jakąś gildie którą pomoże w grze. Jestem w jednej nie polskiej gildii, mógłbym cię zaprosić i może dogadasz się i może cię nawet wylevelują. Ja sam nie za bardzo mogę grać. Za tydzień na stówę będę w stanie.

Roznica pomiedzy wakfu a dofusem to glownie to ze w dofusa nie pograsz bez placenia. Wakfu bez boostera nie posiada jakichs wiekszych ograniczen utrudniajacych gre. Czasami lokacje itp dopiero wprowadzone sa dostepne tylko dla graczy ktorzy placa, ale po pewnym czasie staja sie dostepne dla wszystkich. No coz wedlug mnie lepiej zaczac grac w wakfu, jesli znajdziesz odpowiednia gildie czy tez ekipe. Gra samemu mija sie z celem, sam gralem do 120 lvla sam. Gildia zawsze sie jakas znajdzie. Populacja nie jest jakas zadowalajaca, ale jakies tam party zawsze sie znajdzie na duny.

Siemka! Chciałbym zagrać w jedną z wyżej wymienionych gier- stąd moje pytanie. Jakie są różnice w tych tytułach, który polecacie i dlaczego? Dodam, że nie mam zamiaru wydawać pieniędzy.