Gra ktoś nową klasą? Wbiłem dziś ~21lvl nim, pod earth wydaje się dość sensowny. Portale są super! Klasa ma średni dmg, ale sama w sobie jest bardziej wsparciem dla teamu niż czystym "dpsem".
Wakfu Eliatrop
Słyszałem, że większość pod water gra, a największy dps chyba z powietrza jest, nie mam pojęcia jak jest z ziemią, klasa ma ciekawą mechanikę, mimo to wolę zostać przy moim monotonnym sacrierze(duży dmg, do solo grania chyba jedna z najlepszych postaci pod fire, w dodatku moce krwi ).
Rozejrzałem się trochę i w sumie tri-build wychodzi najlepiej. Tak wyglądają moje skille na 40lvlu
Eliatrop sam w sobie jest bardziej wsparciem niż czystym dpsem i bardzo fajne może "manewrować mapą".
Pograłem trochę, zestaw skilli podany wyżej jest dobry pod tri build + kilka skilli utility których się nie leveluje. Ale żeby eliatrop coś robił musi wbić lvl na te pasywki, ressa itp. Aczkolwiek słyszałem że pod earth nieźle w d*pę dostaje od mobków i lepiej by nawalał z zasięgu. Tylko że poza cc i portali jest w sumie słabszą wersją cra.
Gra ktoś nową klasą? Wbiłem dziś ~21lvl nim, pod earth wydaje się dość sensowny. Portale są super! Klasa ma średni dmg, ale sama w sobie jest bardziej wsparciem dla teamu niż czystym "dpsem".