Wakfu EU

Hejkaa, przejdę od razu do rzeczy, chciałbym sie dowiedzieć, jak wygląda sytuacja na europejskim serverze, czy gra jest P2W, czy gra tam sporo polaków, i czy są jakieś polskie gildie, i czy grając od nowa jestem w stanie coś osiągnąć, może nie solo, ale powiedzmy że z jakąś gildią?

1.Dobrze 2. Nie 3.Jest trochę polaków. 3. Tak są 4. Tak jesteś.

1. Gra nie jest absolutnie P2W, w item shopie masz tylko jakieś badziewia pomocnicze - nic, co wpływa jakkolwiek na rozgrywkę.

2. Gra bardzo wielu polaków.

3. Na pewno są jakieś polskie gildie, ostatnio nawet Civil (aka Wh0) reaktywował swoją (chyba), poszukaj na forum tematu.

4. Nigdy nie rozumiałem tego terminu. :P W każdej grze da się coś osiągnąć jak się będzie grało, co ma do rzeczy, czy grasz od nowa, czy nie? Chyba, że chodzi o rzeczy typu "ceny na AH", z tym nie ma problemu, jak się nauczysz zarabiać, to na wszystko uzbierasz. Więc tak, można coś osiągnąć.

Bardzo dziękuję za odpowiedź, i już wiem, że dziś wieczór zarezerwuję sobe na ten tytuł, mam nadzieję że wciągnie mnie na dłużej, ponieważ aktualnie nie ma nic ciekawego, w tym crapie, co aktualnie powychodził.

Temat zamknięty, diękuję.

Hejkaa, przejdę od razu do rzeczy, chciałbym sie dowiedzieć, jak wygląda sytuacja na europejskim serverze, czy gra jest P2W, czy gra tam sporo polaków, i czy są jakieś polskie gildie, i czy grając od nowa jestem w stanie coś osiągnąć, może nie solo, ale powiedzmy że z jakąś gildią?