Wakfu SEA

Hej.

Zobaczyłem newsa o "darmowej wersji" wakfu i postanowiłem spróbować. Chce się ktoś przyłączyć? Nie wiem jak tam wygląda rozgrywka, ale chyba można stworzyć jakąś grupę i razem sobie pograć. Jeszcze myśle nad nickiem, ale jeżeli ktoś chętny to możecie napisać tu swój nick i wtedy zaproszę do pt.

Chociąz jeszcze takie pytanie na koniec. Czy warto grać? Słyszałem dużo opinii o tym że Dofus lepsze.

Dla wielu Dofus jest lepszy ponieważ osoby kupują tam premke za kasę z gry. Osobiście grałem w oba tytuły i jakoś bardziej spodobało mi się Wakfu.

Co prawda mam na ten rok już wykupioną premke na oryginalnym Wakfu, ale jakby zebrała się grupka ludzi to z chęcią dołączyłbym do gry na wersji SEA.

Hej.Zobaczyłem newsa o "darmowej wersji" wakfu i postanowiłem spróbować. Chce się ktoś przyłączyć? Nie wiem jak tam wygląda rozgrywka, ale chyba można stworzyć jakąś grupę i razem sobie pograć. Jeszcze myśle nad nickiem, ale jeżeli ktoś chętny to możecie napisać tu swój nick i wtedy zaproszę do pt.Chociąz jeszcze takie pytanie na koniec. Czy warto grać? Słyszałem dużo opinii o tym że Dofus lepsze.

Witam to raczej zalezy od gustu w tych grach Dofus czy Wakfu ... ja tak samo wole Wakfu ... a masz jakiegos ts aby ustalic klasy itp ?

w dofusa grałem latami.. ale w wakfu jakiś 1 dzień czym to sie różni od dofusa2?

Ts można załatwić. Na chwilę obecną przechodze samouczek, ale teraz coś mi wypadło i muszę kończyć. Jakby co nick będę miał Binix. Jakby co jestem całkowicie zielony w tej grze, więc będę potrzebował małej pomocy (bo z tego co widze wy chyba juz troche ogarniacie).

Jak jakas mala druzyna sie wykreuje to z checia pogram

Wakfu ma więcej opcji politycznych, bardziej rozbudowany ekosystem i trochę zmieniony system walki w porównaniu do Dofus2.

Ja zagram bardzo chętnie. CRA STR! Ogarnijmy jakiegoś ts-a, czy coś.

Dobrze byłoby też dogadać się co do wspólnej nacji.

ja tez zagram lubie gambling wiec pewnie ecaflip bedzie ^^ ewentualnie summoner

// edit

jakis ts czy cos? latwiej by bylo sie dogadac ingame ;p

a jaki ping na serverze?

ping to juz sprawa 2 rzedna i tak grasz turowo ;] tak wiec chyba w 30 sec sie wyrobisz ^^

to podajcie jakiegos ts :)

Dostępny jest już Masqueraider w wakfu ? Właśnie pobieram, bo na oryginale grałem do końca open bety(czyli do końca f2p).

raczej nie o ie pamiętam w ogóle wakfu jest w pełni oparte na jakimś francuskim anime owszem ping to wazna rzecz bo na wyższych lvl to czasem za mało

Masquarade tak jest juz dostepny

dajcie linka z którego moge pobrać wersje SEA

masz ja w newsie na glownej....

dajcie linka z którego moge pobrać wersje SEA

http://www.wakfu.asia/en/mmorpg -> Po prawej stronie masz download client

Jeżeli gra nie będzie miała aż tak dużych opóźnień i spodoba mi się bardziej niż dofus to prawdopodobnie się przyłączę.Jeżeli są tam jakieś serwery to na jakim gracie?

@EDIT ja jakby co robię postać na Phaeris domyślny serwer.