Witam, zacząłem swoją przygodę z wakfu, po niedawnym poście na stronie o tym, ze wkafu da się grac bez płacenia. I wąłśnie szukam jakieś istniejącej gildii lub osób, które chciałyby takową stworzyć. Czekam na odpowiedzi
[WAKFU] Szukam gildii
Mamy gildie, parę osób z forum gra. Jak chcesz dołączyć to podaj nick.
Qenny
Pytanie tylko czy będziesz grał, bo tylu chętnych na forum było a 90% osób odpadło przed 50 levelem.
Ja też coś w wolnych chwilach pogrywam mam 126 lv sramem. Wyślijcie mi na PW Nick to sie zgłosze jak będę dostepny
Myioshi daj nick to sie odezwe, bo niedawno zaczalem
Isillia/Illyaprism, akurat nie jestem online, ale później będę
Hej, jeżeli szukacie graczy do gildii, to ja się zgłaszam
Kiedyś już grałem w Wafku, teraz wracam. Gram Sadidą z nickiem Fantomah.
Jak będziesz online daj PW na Isillia(ja), albo Illyaprism(Civil) i Cię dodamy
Jeżeli szukacie graczy do gildii to ja się zgłaszam. Pierwszy raz gram w Wakfu i pewnie czasami będę potrzebował pomocy, mam nadzieję że mi jej udzielicie.
Jeżeli szukacie graczy do gildii to ja się zgłaszam. Pierwszy raz gram w Wakfu i pewnie czasami będę potrzebował pomocy, mam nadzieję że mi jej udzielicie.
Podaj nick.
tez chetnie sie dolacze mam 50 poziom na Remingtonie
Following on csgo buy skins from the cross-strait geneva chamonix transfers with friendly relationship tournament situation Thinking about receiving 3 heave fairly flourishing success, and innovative coordinators SrGame NPCG as a final point published the small print of your the mega total annual occurrence SNPL. The following started off around quick April registration occurrence, asked by accessory by using semi-professional company, created for showing Asian persons CS: VISIT muscle, develop into mixed up in CSGO Keys more affordable scale tournament situation to get CS: VISIT a blueprint arena employment plus travel maintain.
Witam, zacząłem swoją przygodę z wakfu, po niedawnym poście na stronie o tym, ze wkafu da się grac bez płacenia. I wąłśnie szukam jakieś istniejącej gildii lub osób, które chciałyby takową stworzyć. Czekam na odpowiedzi