Wakfu

Siemka! Gra ktoś jeszcze w tą grę?

myśle że dużo ludzi zacznie jak wersja global przejdzie na f2p

Zależy jaki ten F2P będzie, ale ja czekam razem z kumplem, już wiemy czym będziemy grać.

No to co za problem zrobić teraz postać i grać do czasu F2P? Subskrybcja nie jest obowiązkowa, a bez tego też fajnie się gra. Po prostu wolnej expisz

Wbiłem 40 na SEA, teraz się powoli szykuję na Globala.

Ja w sumie też bym spróbował. Powinienem znaleźć więcej czasu, więc dlaczego nie.

No to co za problem zrobić teraz postać i grać do czasu F2P? Subskrybcja nie jest obowiązkowa, a bez tego też fajnie się gra. Po prostu wolnej expisz

To nie jest tak, że wolniej ekspisz, tylko nie masz dostępu do niczego poza startową lokacją niestety.

Zależy jaki ten F2P będzie, ale ja czekam razem z kumplem, już wiemy czym będziemy grać.

f2p to f2p.... znam tą gre i gwarantuje ci że będziesz miał to samo jakbyś płacił.

Chcecie grać na SEA czy Globalu?

Na globalu, 9 lipca zaczyna sie beta F2P i wtedy się zobaczy na jakich warunkach będzie.

f2p to f2p.... znam tą gre i gwarantuje ci że będziesz miał to samo jakbyś płacił.

Znasz co najwyżej wersję F2P SEA, która jest robiona co prawda przez tą samą firmę, ale przez innych ludzi, więc wcale nie musi byćtak samo na global F2P

Mamy już ekipe 3 osobową. Cra, Sram oraz Enripsa.

Znasz co najwyżej wersję F2P SEA, która jest robiona co prawda przez tą samą firmę, ale przez innych ludzi, więc wcale nie musi byćtak samo na global F2P

Przecież była pokazywana tabelka na tym portalu z różnicami między p2p a f2p na globalu

Pokazywali tabelkę z SEA, global jeszcze się nie określił, póki co piszą tylko że będzie uczciwie i dla darmozjadów i dla płacących. Jeśli myślałeś że ta tabelka jest z globala, to wiń guru za niedokładne jej opisanie :P

*edit* OK, znalazłem co trzeba, generalnie za free będzie dostęp do wszystkiego poza:

Account Chest(wiec jak chcesz podać sobie item z postaci na postać, to box lub kumpel, nic strasznego)

Reroll XP Bonus(Mnożnik XP na altach)

Voting for Governor(ale startować na gubernatora jako darmozjad można)

Ponadto wymagania XP(zapewne dropu itemów i pieniędzy równierz) zostaną zmodyfikowane, tak by premium acc, które mają 30% XP(10% itemy, 30% kasa) więcej wbijały level tak samo jak wcześniej, innymi słowy darmozjady dłużej mogą cieszyć sie contentem.

Nic tylko brać i levelować, jedyni "wydymani" na tej zmianie, to obecni subskrybenci, którzy dostają beznadziejne bonusy(brzydki kostium, mały bag, średnio udany title).

Siemka! Gra ktoś jeszcze w tą grę?