Wakfu

Może zróbmy nową? Jego aktywni gracze pójdą tam, a wszyscy od nas także tam (bo u nas wszyscy aktywni ;])

Jak robić "fuzje" to tylko TC całe przejdzie do BoS. Nie ma sensu robić nowej, bo BoS ma 10 lvl i w ... bonusów.

No i pytanie jak z nacjami, bo u nas przeważa dość sporo z Riktus Clan

I potrzebuje namiary na bardziej ogarniętych ludzi z BoS i będziemy kombinować ;)

Najpierw to trzeba się dowiedzieć, czy oni na to przystają, bo mogą nie chcieć/nie mieć tylu miejsc. :)

jaki set pod fire dla mojego saca po golden scara?

zaproscie mnie nick w grze: Athano

Moj nick Echijo ;) jakby byly dalej wolne sloty lvl no ten dopiero odpalilem Wakfu :D Powrót po wczesnych betach i latach w dofie ;p

@Efes

048364454d.jpg

Tani i bardzo mocny set (taki złożyłem mojemu SideKick'owi).

Jak już temat Wakfu, to się pochwalę, co sądzicie:

PandawaSignature_zps5be9b0e1.png

? xD

@JapanLadies

Doświadczenie w Dofus'ie NIC Ci nie da w Wakfu, ewentualnie zmysł taktyczny, nic więcej. Dużo osób w gildii chwaliło się doświadczeniem z Dofus'a, po czym całymi dniami musiałem im wszystko tłumaczyć co w Wakfu. :D

Ogolnie zaczalem grac Saciem ale cos by sie przydalo do gry bo lubie grac czyms co w pt sie nada ;p

Te nowe startowe questy to czysta masakra, ale dla odmiany podobają mi się zmiany w klasach, szczególnie summonerach...

Czuję się rozdarty, chyba jeszcze zaczekam na następny patch.

Jakby co, to ktoś tutaj oferuje boosty dla nowych? Gram summon Osa, póki co level 25.

Dajcie jakiś fajny build dla Sadidy Earth - chwilowo mam 18lvl i biegam w green piwi eq, to chyba dobrze?

Na 20 zamierzam kupić ten secik polecany (zapomniałem nazwy).

Ogólnie to dobrze?

I jeszcze napiszcie mi (pytałem, ale sie nie dowiedziałem). Gdy chcę kupić zbroję/hełm/buty/pelerynę i tak dalej, to na co mam zwracać uwagę?

Ramu mam akurat 8gb ogarnę jave i flasha ale to raczej z przepełnienia może bo poza miastem i w czasie walk jest okej.

Mam taki problem może ktoś będzie znał rozwiązanie:

Zagłodziłem peta na śmierć (ma 0 hp i nie można go przenieść z inventory do eq) próbowałęm go karmić, ale to nie powoduje, że hp mu wraca.

@Yanglegend

http://forum.wakfu.com/en/8-general-discussion/75761-how-do-you-revive-dead-pet-tofu

Tu masz odpowiedź, w skrócie karmienie peta podbija mu statystyki a żeby go "leczyć" potrzebujesz itemu który robi kucharz.

Dajcie jakiś fajny build dla Sadidy Earth - chwilowo mam 18lvl i biegam w green piwi eq, to chyba dobrze?Na 20 zamierzam kupić ten secik polecany (zapomniałem nazwy).Ogólnie to dobrze?I jeszcze napiszcie mi (pytałem, ale sie nie dowiedziałem). Gdy chcę kupić zbroję/hełm/buty/pelerynę i tak dalej, to na co mam zwracać uwagę?

pewnie na staty :D kupuj set pod earth i tyle :D no i na cene hahaha

@Yanglegend

Kup na AH przedmiot zwany "Osamodas Powder" - każdy odnawia petowi HP o 1, ale na początek kup tylko 1, bo nie wiem czy petowi z 0 HP można przywrócić życie.

Do kogo sie mozna zgłosić po inva?

pewnie na staty kupuj set pod earth i tyle no i na cene hahaha

Toś mi pomógł, eh...

Co dają te zielone plusy obok statów? Po za tym, co oznacza 'set pod earth' - jak mam to odróżnić?

@YanglegendKup na AH przedmiot zwany "Osamodas Powder" - każdy odnawia petowi HP o 1, ale na początek kup tylko 1, bo nie wiem czy petowi z 0 HP można przywrócić życie.

Dzięki wielkie, zadziałało na martwego również. :]

Jeżeli ta gildia o której pisaliście ma nadal otwartą rekrutacje to prosiłbym o dodanie o ile jest taka możliwość,

nick: Vongard (39 msq, fire/crit)

Toś mi pomógł, eh...Co dają te zielone plusy obok statów? Po za tym, co oznacza 'set pod earth' - jak mam to odróżnić?

Set, który daje +Earth dmg

np.

http://wakfu.wikia.com/wiki/Gobball_Set

http://wakfu.wikia.com/wiki/Royal_Gobball_Set

Wakfu ze stteamu pisz do gracza Ramsses, przyjmie Cie do polskiej gildii TAWERNA. Serwer Remington