Wakfu

jakies 90% rzeczy używa sie do craftu a tak to hmmm tylko wyrzucić jak ci nie potrzebne

Było pytanie, a ja na nie odpowiadałem. ^^ Itemy do crafta zostawiasz do crafta/wystawiasz na AH.

EQ:

-Jak chcesz nosić, to nosisz

-Jak jakieś droższe to możesz wystawić na AH

-Jak jakiś syf do wywalenia, to idziesz do maszynki przerabiającej te itemy na proszek, proszkujesz je i tworzysz z tego proszku runy do eq (albo sprzedajesz sam proszek).

@UP możesz rozwinąć ten ostatni myślnik? :D

Za dużo by tłumaczyć, a łatwo sprawdzić w praktyce. W każdej nacji jest maszynka, która nazywa się "Runic Recycler". Mieli się w niej ekwipunek na proszek, który później przetwarzasz w runki (te do zapełniania slotów, które mają niektóre itemy np. Gobball Cape).

Wlaśnie chodziło mi o samą nazwe tej maszyny :)

Zapraszam do gildii pisać do Draclu o przyjęcie. Najlepsza polska gildia na serwie remington !

Zapraszam do gildii pisać do Draclu o przyjęcie. Najlepsza polska gildia na serwie remington !

Trade Company? Bo na daną chwilę lepszej nie ma :)

Azeris ma na mysli inną gildie i nie wiem na jakiej podstawie stwierdził że jest ona najlepsza wśród "pl"

Azeris ma na mysli inną gildie i nie wiem na jakiej podstawie stwierdził że jest ona najlepsza wśród "pl"

Na dodatek pewnie swoją :lol: :lol:

Trade Company jest już rozwinięta, jest u nas dużo polskich graczy. Kto chce dołączyć i nauczyć się gry to zapraszam, napiszcie w grze do "Ralfik" lub tu na forum, na PW - się zgadamy i dodam. Na czacie popytacie i się nauczycie wiele rzeczy, jak ja ;]

:( to niestety nie moja :D

Ale polecam haha

BoS cały w boncie?

Ogólnie dużo tam was gra, w sensie realnych graczy, czy tak jak ostatnio zawalone altami i ludźmi nieaktywnymi po kilka miesięcy? Kiedyś u was byłem :P

BoS cały w boncie?Ogólnie dużo tam was gra, w sensie realnych graczy, czy tak jak ostatnio zawalone altami i ludźmi nieaktywnymi po kilka miesięcy? Kiedyś u was byłem

19 online na 175.. chyba masz pytanie na swoją odpowiedź :D

ogolnie w godzinach szczytu jak to sie mowi dochodzi do 30+ :P a alty tez sa :D

ostatnio bylo czyszczenie albo teraz jakos w weekend mialo byc :D

Nasza gildia też na taki szyt wejdzie, spokojnie - dopiero parę dni gramy ;]

ktos wogole gra ? nikt nie jest dostepny

ktos wogole gra ? nikt nie jest dostepny

Jak to? Ja gram już od 18, teraz dopiero skończyłem :)

Klikam "Play" okienko się minimalizuje, ale nic się więcej nie dzieje i gra sie nie uruchamia... Jakieś rady?

Nick Koxiwo, też prosił bym o dodanie do gildii. Dopiero zacząłem i mam pytanie, mam zamułe i to ze względu na taką ilość graczy mam lagi?

Nick Koxiwo, też prosił bym o dodanie do gildii. Dopiero zacząłem i mam pytanie, mam zamułe i to ze względu na taką ilość graczy mam lagi?

mało ram ?

Spróbuj ściągnąć najnowszą wersję Javy, a na wszelki wypadek flasha też.

Co do gildii, można by w sumie zrobić jakąś fuzję, bez sensu tak się rozdzielać.