Walentynki - Prezent

Witam!

Sprawa przedstawia się następująco (dość nietypowo): O ile mam milion pomysłów na prezent dla mojej dziewczyny, to ani ona, ani ja nie mamy ŻADNEGO pomysłu na prezent dla mnie. Nigdy nie mam jakichś specjalnych wymagań względem prezentów, jestem raczej osobą typu "dostał prezent, więc cieszy się niezależnie od tego, co by to było". Tak więc przybywam tutaj radzić się was (żeby ułatwić poszukiwanie swojej dziewczynie). Uprzedzając posty pokroju "Skąd mam wiedzieć co Ci się podoba, a co nie?", chodzi o to, że nie mając żadnego pomysłu, chciałbym zapytać WAS, co WY chcielibyście dostać jako prezent (W rozsądnej cenie ok. 50zł). Jakieś słuchawki? Jakąś grę? Piszcie, a może coś trafi i do mojego gustu i da mi jakiś pomysł na prezent, który by mnie zaciekawił, a na który sam nie wpadłem. Z góry dzięki za ciekawe propozycje. :)

Może któraś z nowszych gier, dying light? teso? risen 3? borderlands pre sequel? Btw. Pytać o walentynki na forum dla graczy, płoń na stosie xD.

Jak nie ma pomysłu co Ci kupić, to niech Ci da jakiś ciuch lub zrobi dobry obiad i coś miłego w łóżku ; ).

Jeśli pytasz co ja bym chciał dostać, to raczej jestem w takiej samej sytuacji co Ty, mam gdzieś co dostanę bo liczy się sama myśl i pamięć. Gdybym miał być już zmuszony coś wybrać, chciałbym dostać coś własnej roboty, co postawię/powieszę w pokoju.

Więc u mnie to by było mniej więcej tak: gra na PS3 lub Xbone; obiad/kolacja w jakiejś dobrej restauracji; toster; karta prepaid Xbox Live 50zł; koszulka ze strony jinx.com

Na teraz to tyle, jeśli coś mi jeszcze przyjdzie do głowy, to dopiszę :)

Spodenki do pływania, bo aktualne uległy awarii na zjeżdżalni w pewnym aquaparku. Kask rowerowy lub coś innego co z rowerem związane albo nowe buty do biegania. To z takich sportowych rzeczy.

Może wiatrówka? Choć 50 zł to nieco za mało, więc może jakaś tańsza replika pistoletu ASG? Można postrzelać do celu w wolnej chwili. Albo Gamepad? Scyzoryk? Niedawno sam dostałem i chwalę sobie jego posiadanie przy kluczach :)

O ładnie. :D Sporo całkiem fajnych pomysłów się przewinęło.

@hubcert - Wątpię, że któraś z "nowszych gier" jest w stosunkowo rozsądnej cenie, ale dzięki za propozycję. :) Sorki za niezręczne pytanie "True Gamers". XD

@kinya11 - Mieszkam z nią, więc dla obiadu i czegoś miłego nie jest potrzebna specjalna okazja! ^^ Jednak to samo jej mówiłem (O obiedzie itp.), ale uparła się na jakiś upominek.

@Xardoks - Toster mamy, a PS3/Xbox nie. XD Jednak z tej strony Jinx.com (Której do tej pory nie znałem) pewnie nie raz skorzystam, dzięki. :)

@Ajek - Hehe, u mnie ze sportów to tylko koszykówka (Ale wszystko co do niej przydatne już mam) i pływanie (Też mam wszystko co przydatne). Nigdy bym o tym nie pomyślał, ale przyznam Ci, że bardzo mnie zaciekawiły te bronie, szczególnie pistolety, których fanem jestem. Musiałbym się tylko dowiedzieć, czy w Toruniu jest jakaś strzelnica, nawet sam karnecik na coś takiego byłby świetny, wielkie dzięki za pomysł! :D Gamepad też nie jest złym pomysłem zważywszy na to ile ciekawych gier przeznaczonych padom wychodzi w tym roku (np. Dragon Ball Xenoverse). Scyzoryków fanem niestety nie jestem, ale pomysł również ciekawy. :)

Czekam na więcej propozycji, bo tak jak się spodziewałem, padają na prawdę ciekawe! :D I nawet jeżeli nie dla siebie, to miło poczytać co chcieliby inni ludzie (Zważywszy na to, że ja jestem taki szary i nigdy nie mam pomysłów ani wymagań ^^).

Pay Safe Card za 50zł a jak będzie coś fajnego to kupisz sobie na steamie - simply as that :D

Tak to nie wiem...

wiesz co zawsze twoja dziewczyna może siebie dać jako walentynkę dla ciebie...niech się obwiąże ładnie wstążką i masz prezent…a co można zrobić z takim prezentem to już twoja wyobraźnia ci podpowie :P

Dokładnie, imo najlepszy pomysł :D zawsze można kupić jeszcze bitą śmietanę czy coś ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■

Ja bym polecił jakąś koszulkę z twojej ulubionej gry, bądź edycję kolekcjonerską jakiejś gry, która wyszła 2 lub 3 lata temu gdyż po jakimś czasie ceny na nie spadają

Idzcie sobie tego dnia na romantyczną kolacje, nawet do pizzerii.

Chociaż raz zaszalejcie :P

Szczerze to ona powinna pisac tutaj nie ty, co to za frajda z prezentu o ktorym sie juz wie? Niech mnie znajdzie na fb lub napisze do mnie na gg to cos jej doradzę -.- a nie ty wiesz wszystko czytasz 0 niespodzianki i 0 przyjemności... Bezsens...

Pozdrawiam

http://piwoteka.pl/pl/p/Chimay-Grande-Reserve-75cl/4295

zadowoliłbym się dwoma takimi :P

RP do LoLa za 40 złotych yS47xb.png

@SzepardN7 Niestety nigdzie nie możemy znaleźć koszulek z moich ulubionych gier, a jak są, to za granicą i koszty są dziwnie wysokie.

@PhiloGamer To i tak jest w planach, więc zaszalejemy i to nie raz. :D

@Sewei No dobrze, ale to nie o Ciebie tutaj chodzi, jeżeli to jest bezsens to nie mam zielonego pojęcia po co się tu udzielasz. :P Nie interesuje mnie, czy uważasz to za sensowne, czy bezsensowne. Mnie nie przeszkadza wiedza o tym co dostanę, zawsze robiliśmy sobie niespodzianki to teraz, ten jeden raz, eksperymentujemy z rzeczami poleconymi.

@Vorfeed Nie jestem jakimś wielkim fanem piwa, ale pomysł ciekawy. ^^

@ProGmR To prędzej mógłbym kupić ja, jej. Nie gram w LoLa od długiego czasu. :D

Chłopie ogarnij się zorganizujcie sobie kolacje , wieczorne rypanko, wspomnienia z tego na długo, a nie jakieś gry , elektronika.
Trochę kreatywności .

Pamiętaj że udane walentynki to pierworodny w listopadzie :)

2r6pkef.png

Nie rozumiem głupkowatych komentarzy typu "Chłopie ogarnij się", "Chociaż raz zaszalejcie", itp. itd. Jeżeli nie macie nic do powiedzenia w temacie (Co tyczy się wymagań podanych w pierwszym poście), to nie piszcie w ogóle, dobrze się zaczęły komentarze, a im bardziej pora powrotu ze szkół, tym bardziej tracą na jakości... To daje od myślenia. Nie znacie nas, więc pisanie "chociaż raz zaszalejcie" jest co najmniej głupie. Co do kolacji, to wyraźnie napisałem we wcześniejszych postach, że to będzie swoją drogą (więc w tym momencie, to jest offtop). Co do "rypanka" też się już wypowiadałem. Chociaż bądźmy szczerzy... osoba, która to tak określa, prawdopodobnie nie ma o tym zielonego pojęcia w "praktyce" więc ciężko jest jej pisać o "wspomnieniach na długo". Muszę zaskoczyć młodszą część tego forum, ale kiedy mieszka się z dziewczyną, to "rypanko" nie jest jakąś rzadkością i nie są to wspomnienia na całe życie. :P Następne posty tego typu będę zgłaszał jako offtop. Wymagania są wyraźnie przedstawione. Pomysł na prezent to nie jest brak kreatywności - wprost przeciwnie. Czekam na kolejne propozycje w stylu pierwszych odpowiedzi. (I tak komentarz roku to dowalił Sewei, tylko pogratulować).

@Down

Jest jedna różnica, Wy stwierdzacie, w moim zdaniu pojawiło się "prawdopodobnie", więc przed tworzeniem pseudo-intelektualnych wywodów polecam nauczyć się czytania ze zrozumieniem. :) I kim Ty jesteś żeby zmieniać "mój tok myślenia"... Nikt słowem nie wspomniał, że szukam tylko elektroniki, więc daruj już sobie. Wszyscy bardzo się cieszymy z tego jaki kreatywny jesteś, ale nie musisz tego wpajać innym (Szczególnie takimi argumentami, które są jak już wspomniałem pseudo-intelektualnym bełkotem). Możesz już darować sobie pisanie tutaj, bo na prawdę nikomu nie zależy na Twoim zmienianiu osobowości ludzi.

Chociaż bądźmy szczerzy... osoba, która to tak określa, prawdopodobnie nie ma o tym zielonego pojęcia w "praktyce" więc ciężko jest jej pisać o "wspomnieniach na długo"
Nie znacie nas, więc pisanie "chociaż raz zaszalejcie" jest co najmniej głupie.

Własnie zanegowałeś sam siebie, skąd wiesz czy ja mam czy nie mam praktyki?

Mój komentarz miał na celu , aby zmienić Twój tok myślenia na bardziej dojrzały. Bo w dzisiejszych czasach tylko gry i elektronika w głowach. Zamiast coś kreatywnego wymyślić to jakieś głupoty typu gra, może słuchawki.

Dla przykładu : Ja zabieram swoją żonę i dziecko do SPA , nigdy nie była w SPA więc chyba jej się spodoba:

Koszta: 100 zł /osoba (dziecko do lat 5 za darmo ) . Czyli koszt całkowity 200 zł .

To jest własnie kreatywność.

Pozdrawiam.

warn_ico.png
Offtop ~ NS

Witam!

Sprawa przedstawia się następująco (dość nietypowo): O ile mam milion pomysłów na prezent dla mojej dziewczyny, to ani ona, ani ja nie mamy ŻADNEGO pomysłu na prezent dla mnie. Nigdy nie mam jakichś specjalnych wymagań względem prezentów, jestem raczej osobą typu "dostał prezent, więc cieszy się niezależnie od tego, co by to było". Tak więc przybywam tutaj radzić się was (żeby ułatwić poszukiwanie swojej dziewczynie). Uprzedzając posty pokroju "Skąd mam wiedzieć co Ci się podoba, a co nie?", chodzi o to, że nie mając żadnego pomysłu, chciałbym zapytać WAS, co WY chcielibyście dostać jako prezent (W rozsądnej cenie ok. 50zł). Jakieś słuchawki? Jakąś grę? Piszcie, a może coś trafi i do mojego gustu i da mi jakiś pomysł na prezent, który by mnie zaciekawił, a na który sam nie wpadłem. Z góry dzięki za ciekawe propozycje. :)