Walka na dystans

Są w tej grze jakieś klasy, które atakując na dystans, mogą się swobodnie poruszać? Narazie gram magiem, i używając tam jakiegos ataku błyskawica, mogę się swobodnie poruszać, ale chodzi mi o coś na wzór huntera z WoW'a, że lockuje przeciwnika, i mogę normalnie się poruszac atakując. Która z postaci jest w taki sposób najbardziej mobilna?

Wydaje mi sie ze scout.

Nie... "działanie jest przerwane ruchem" sam gram szpiegiem i ŻADEN atak z dystansu nie może być wykonany w biegu. Muszę stanąć użyć i jak się zacznie ładować iść :D.

możesz tylko uderzać spelami natychmiastowymi w biegu czyli jak np twój piorun , ja gram bardem i praktycznie wszystko mam natychmiastowe i dmg boski :D

Z tego co wiem to bard przy niektórych skillach nawet nie musi zaznaczać targeta, tylko biega i spamuje, jednakże jest to postać pve. Na pvp dużo nie zrobi.

barda na pvp tak znerfili ze juz nic nie umie zrobic a kiedys byl op

Są w tej grze jakieś klasy, które atakując na dystans, mogą się swobodnie poruszać? Narazie gram magiem, i używając tam jakiegos ataku błyskawica, mogę się swobodnie poruszać, ale chodzi mi o coś na wzór huntera z WoW'a, że lockuje przeciwnika, i mogę normalnie się poruszac atakując. Która z postaci jest w taki sposób najbardziej mobilna?