Zapraszam do nowej strategicznej gry przeglądarkowej, gra wystartowała 2 tygodnie temu, Zapraszam serdecznie !
Roześlij linka dalej
Zapraszam do nowej strategicznej gry przeglądarkowej, gra wystartowała 2 tygodnie temu, Zapraszam serdecznie !
Roześlij linka dalej
na darmowym hostingu za dużo nie ugrasz
2 tygodnie dopiero ma gra, do końca tego roku pojawi się jeszcze domena .pl
wiem że to jest gotowy silnik, ale coś od siebie dodałeś? jaką masz wiedzę w zakresie html5, css3, php, js i mysql ew. mysqli ? jak znikła to polecam ci http://www.codecademy.com/
Potrafię coś własnego napisać, jak na razie kończę kilka swoich projektów i je sprzedaje i kasę z tego przeznaczę na grafikę do War Cry oraz napiszę jakieś nowe skrypty
To jest jakas beta? Wersja finalna?
Ten sklejony obrazek na stronie głównej pozostawia wiele do życzenia... podobnie ton artykułów. Moim zdaniem warto to poprawić
Bardzo podoba mi sie lewy i prawy sidebar.
Wyglądają na dość dobrze dopracowane graficznie ale jestem ciekaw czy taki wygląd roziąga sie automatycznie w pionie wraz z większa zawartością.
Widzę że miejsce na reklamę wystaje poza ramkę ale czy to jest błąd w skrypcie reklamy czy stała wysokośc ramek.
Nie lubie takich animacja jak płatki śniegi itd.
Przypominają mi się czasy z końca lat 90 gdy js był używany jedynie do wstawiania animowanego zegara, tekstu latającego za kursorem i ww płatków śniegu.
Pamięta ktoś te stare dobre czasy?
Coś świta w głowie, oj świta Oldskull pełną gębą.
Roześlij linka dalej