War Inc battezone

Witam, pragnę przedstawić wam gre o nazwie War Inc Battlezone.

Homepage

Oficjalny blog

Jest to gra typu MMOTPS, która obecnie znajduje się w fazie closed beta a klucze można zdobyć tutaj Klucze do CB.

Gra oferuje wiele ciekawych rozwiązań, natomiast bronie kupuje się klasycznie czyli na pewien okres czasu a dokładniej na 1/7/30 dni. W grze aktualnie znajdziemy 4 tryby rozrywki: Conquest Mode, Siege Mode, Team Deathmatch, oraz Turnament gdzie można wygrać prawdziwe nagrody. Podczas jednej rozrywki może uczestniczyć aż 64 graczy a do tego dochodzą różne maszyny bojowe. Co więcej, w grze mamy skille oraz drzewko zdolności gdzie mamy różne drogi rozwoju takie jak combat czy też recorn. Aktualnie jest gotowych 150 broni które czekają tylko na dodanie do gry, gra imponuje swoja grafika jednak niestety u mnie poszło tylko na minimalnych. Jednak nie wszystko jest tak kolorowo gdyż w grze jest system pacc który umożliwia nam miedzy innymi tworzenie własnego rooma (servera), ale nie jest jeszcze najgorzej gdyż pacc aktualnie kupuje się za walutę zdobywana podczas bitwy jednak cena jest kosmiczna. Jedyny minus jaki do tej porty zauważyłem to bardzo oryginalne odgłosy broni.

A tym czasem zapraszam do obejrzenia mojego gameplaya prosto z rozgrywki.

Gameplay

Gre serdecznie polecam