Gra ktoś z Was w tą gierkę?? Jeśli nie to zachęcam do wypróbowania bo naprawdę warto
War Inc. Battlezone
A co takiego ma do zaoferowania ta gra czego nie miałby stary czcigodny CS, który w dodatku nie ma item shopu ? (:
To zostan przy swoim CSie
ja tam gram a teraz już jest tryb FPS a był tylko TPS i teraz można zmieniać podczas gry
Ja w to grałem jakiś czas i nawet nie głupia ta gierka, grałem snajperem. W piątek zainstaluje i przetestuje ten tryb fpp, więc jeśli inni mieli by ochotę razem pograć, to ja jestem chętny.
Aha czyli odp brzmi nic, tak jak myślałem. Dzięki ! (:
Zagraj to sam zobaczysz no chyba że komp tylko ci CSa uciągnie...
W najbliższych dniach Open Beta dobiega końca i będzie kilka nowości min możliwość tworzenia klanów itp
Klucze dodające min 10k GC, powinny jeszcze działać
5GHA-A3P1-C2QQ-X85A8ZX3-5MJ9-3BGU-KXHI
@misiek1784, dzięki wielkie za te kody, mi oba zadziałały.
Co do gry, właśnie ściągam, i zapowiada się naprawdę niezły tytuł.
kiedyś grałem w betę i było wszytko super puki nie-znerfili RPG i LAW , a tak z ciekawości pobiorę i zobaczę co się dzieje
War Inc Promo CodesWBD5-IJIE-1YCU-Q2UH 7 Day HeroJHCY-SJOH-EJ7V-QFI4 7 day Double WP and a G36 EliteT6MJ-54TK-UMLI-DBK4 7 Day Double XP276G-89CU-LA9C-POTE 3 day rental of an XM8 Elite and the War Goddess Hero!PFSA-QOBC-O3XL-DETD 7 Day PP-19 Bizon & Tar-21 UQYM-FBG4-5DCR-TNFU 7 Day Lsat LMG & Slickman Armour setQSBE-XW22-YUNF-OJ2O 7 Days Killer Keller & VSS vintorezNQSC-CQ88-7WUN-5GBK 7 Day adaptive Camo & QLB06WCPX-GVFJ-G7JF-CV9T 7 Day Bloody Falcon & M Tac X36 Elite ( G36 Elite)TE4I-QJQV-ZT4X-DCXJ 7 Day SK3 Vet ArmourLBY5-TCMX-Q3BL-S6MH FPS Testing, 20,000 WP 5,000 Gold credits.5GHA-A3P1-C2QQ-X85A Welcome back Package...2 Day Itms. all 4 Heros, DE Elite, 556 Elite, Premium Account, 10k GC8ZX3-5MJ9-3BGU-KXHI Welcome back package 7 days.
dziwne, zrobiłem konto przez steam i jak wklepuje kody to pisze mi ze już ich użyłem, wtf?
Ostatnio dodali możliwość tworzenia klanów oraz nową mape na 64 graczy
A co takiego ma do zaoferowania ta gra czego nie miałby stary czcigodny CS, który w dodatku nie ma item shopu ? (:
Skoro i tak trochę temat odkurzyliśmy to odpowiem. Spore, otwarte mapy. Sam grałem od CB, przestałem kiedy zdjęli karabiny snajperskie 1shot=1kill, zostawiając opcję kupna takowego za realne pieniądze, potem wróciłem kiedy dodali tryb FPS, ale cały czas gameplay jest jakiś sztywny. Chociaż może na dniach sprawdzę jeszcze jak to wygląda, z ciekawości.
A co mi tam, biorę się za ściąganie
Gra ktoś z Was w tą gierkę?? Jeśli nie to zachęcam do wypróbowania bo naprawdę warto