Nie grałeś nie czytaj.
Mam mały problem gram reconem, bronie mi juz wygasły a ze snajperką cięzko
Wiecie moze kiedy będzie mozna stworzyc nową postać? bo jak się dednie to nadole są sloty.
Oraz jak się podnosi broń, wiem ze E ale nie działa
Nie grałeś nie czytaj.
Wiecie moze kiedy będzie mozna stworzyc nową postać? bo jak się dednie to nadole są sloty.
Sloty chyba się wykupuje za realną gotówkę, przynajmniej wcześniej tak było.
Wszystko jest za gotówkę, jeśli skończyły Ci się bronie, wypadałoby zacząć wydawać $$ na kluczyki do otwierania skrzynek. Taki jest właśnie War Inc.
A jak stworzyc nowe konto, gram przez Steam'a.
Robisz nowego steama.
Łat? Po co? Przecież zanim zalogujesz się do War Inca logowało się z bazy thewarinc.com, więc co za problem wylogować się w grze i założyć acc od nowa? TYlko jaki jest sens grać w tą grę tylko na "trialach"? Chyba tylko tak można nazwać tą grę jako f2p.
W sumie to masz racjie QQi już lepsze jest CrimeCraft, mniejsze mapy ale więcej dynamiki....
A jak z gry wylogować się?
I jak podnieśc tom broń ??
Nie wiem jak masz ustawione, zapewne "E" albo "Y". Sprawdź w ustawieniach gry.
E albo Y chodzi ci o klawisz tak?
Wybacz ale ze wszystkich użytkowników na tym forum nie rozumiem 99% 1% to Dzzz rozumiem jego bany mam już 7
Tak chodzi o klawisz. Oo
Udajesz czy na prawdę nie zrozumiałeś?
Powiedzmy, że mam problemy z ludzmi w kontaktach
Rozmowy mam normalne ale czasami niezbyt rozumiem zdań, pytań miało to jakąś swoją fachową nazwe
Gdzieś na tym forum był temat z popularnymi skrótami używanymi w grach. Fajnie byłoby gdybyś to znalazł i poczytał. Na pewno pomogłoby Ci to i teraz, i w przyszłości.
PS Nie graj w War Inc ani żadną grę od tego wydawcy, szkoda czasu i pieniędzy. Już taniej i szybciej byłoby kupić jakąś grę z dobrym multiplayerem.
Myślę, że chętnie bym z Tobą w coś zagrał bo wydajesz się być konkretny.
Gram w Team Fortress2 i CrimeCraft a ten Inc. teraz odpaliłem może z 20 ludzi gra
Zapodaj kilka tytułów ale prze pocztę bo forum zaśmiecamy
Nie grałeś nie czytaj.