War Of Angels- reaktywacja

Witam.

Otóż chciałbym odnowić najlepszą i największą Polską gildię, która niestety upadła pare miesięcy temu. Jak w temacie gildia jest w grze War Of Angels.

Może trochę o samej grze dla tych, którzy nie słyszeli o WoA.War of Angels to gra 3D MMORPG Fantasy, która łączy w sobie elementy zarówno wschodnich jak i zachodnich gier. Gildie mają możliwość ( po osiągnięciu odpowiedniego lvla) budowania własnych miast. Na 30 lvlu po wykonaniu pewnego questa gracz dostaje skrzydła, na których może popierdzielać w przestworzach ;) Gra opiera się głównie na questach. Dungeony podzielone są na poziomy trudności. Mamy 4 grywalne klasy, lecz po 20 lvlu wybieramy podklasę. Niestety gra jest za mało reklamowana i dlatego tak mało polaków w nią teraz gra ( na ob było o wiele więcej). Dobra tyle starczy.

Początkowi gracze mogą liczyć na moją pomoc i chętnie odpowiem na wszystkie Wasze pytania dotyczące gry.

Na razie nie mam kanału na ts3, gdyż nie wiem czy wgl. znajdą się osoby chętne do gry.

Tak więc zapraszam!

Jeśli jesteście chętni to piszcie w temacie, na GG lub do Kruq w grze ;)

Pozdrawiam.

Powiem tak : Gra wydaje się być ciekawa ale z tego co widzę to już umiera. Serwery świecą pustkami. Może się mylę ? :)

No, gra nie grzeszy popularnością, ale tylko dlatego, że nigdzie nie ma reklam! Mało kto o niej słyszał. Na ob było o wiele więcej osób ;|

Właśnie ściągam grę, jeśli mi się spodoba to chętnie pogram. Przy okazji, są tam jakieś serwery ? Na jakim grasz, lub na jaki mam wejść bo nie wiem ;) ?

Jest jeden, więc się nie pogubisz ;]

Jestem już po paru misjach i stwierdzam że gra nie grzeszy popularnością, nikogo prawie nie ma, dotąd spotkałem 3-4 osoby.

Walka jest kijowata, zero przyjemności, jest też skill który użyć można co jakiś czas i nie wiem czemu. Jedyne co mi się podoba to mapa i zajefajne wchodzenie na płoty i wgl. :D

Sorry RaVeN ale nie będę grał, gra nie daje mi przyjemności ;) Pozdrawiam.

No właśnie :) Sorry Raven, ale skoro nie ma ludzi to nie pogramy :)

Jeśli chcesz to możemy zacząć w innego mmorpg grać :)

Nie ma sprawy Nagato. O gustach się przecież nie dyskutuje ;)

No spoko. Tylko w co? Może Mythos? Zapodaj coś to podyskutujemy.

Może w Loong Online, dosyć fajna grafika i może się to okazać bardzo przyjemne. W tej chwili ściągam i zobaczę czy jako tako fajna :)

Grałem. Nie pasują mi takie chińskie klimaty ;/

Mythos odpada. Moim zdaniem shit jakich mało. Może jakiś sandbox? Haven and hearth? Nie sugeruj się grafiką.

A może Allods? Właśnie szukam ludzi do grania ; ) Niedługo będzie OB i wiele nowości więc będzie na prawdę fajnie,z tego co słyszałem mają coś zrobić z Is żeby nie był taki wku**** więc gorąco zachęcam do wspólnej gry ; D

W Allodsie bardzo wolno biję się ze stworkiem ale można spróbować ;)

Allods? Czy ja wiem... Grałem trochę i dla mnie taki średniak. Może zaproponujcie coś innego ;]

Dragons & Dungeons Online, ja już zacząłem grać i jest spoko gierka, ogólnie narazie tylko dungi robię, nie byłem za miastem ;D

Witam.

Otóż chciałbym odnowić najlepszą i największą Polską gildię, która niestety upadła pare miesięcy temu. Jak w temacie gildia jest w grze War Of Angels.

Może trochę o samej grze dla tych, którzy nie słyszeli o WoA.War of Angels to gra 3D MMORPG Fantasy, która łączy w sobie elementy zarówno wschodnich jak i zachodnich gier. Gildie mają możliwość ( po osiągnięciu odpowiedniego lvla) budowania własnych miast. Na 30 lvlu po wykonaniu pewnego questa gracz dostaje skrzydła, na których może popierdzielać w przestworzach ;) Gra opiera się głównie na questach. Dungeony podzielone są na poziomy trudności. Mamy 4 grywalne klasy, lecz po 20 lvlu wybieramy podklasę. Niestety gra jest za mało reklamowana i dlatego tak mało polaków w nią teraz gra ( na ob było o wiele więcej). Dobra tyle starczy.

Początkowi gracze mogą liczyć na moją pomoc i chętnie odpowiem na wszystkie Wasze pytania dotyczące gry.

Na razie nie mam kanału na ts3, gdyż nie wiem czy wgl. znajdą się osoby chętne do gry.

Tak więc zapraszam!

Jeśli jesteście chętni to piszcie w temacie, na GG lub do Kruq w grze ;)

Pozdrawiam.