Siema wszystkim. Jeżeli w też zamierzacie testować War of Angels piszczcie tutaj!
Nie zaśmiecajmy komentarzy pod newsem na stronie głównej!!
Mój nick to (będzie): Jhn10United
Siema wszystkim. Jeżeli w też zamierzacie testować War of Angels piszczcie tutaj!
Ja zamierzam testować tą grę już nie mogę się doczekać.
Mój nick:Avinnger
siema
też czekam xD
nick: erchax
Ja od paru godzin testuje i powiem że naprawde ciekawe pomysły zastosowano w tej grze.
nick:BerserkerPL
Ja od paru godzin testuje i powiem że naprawde ciekawe pomysły zastosowano w tej grze.nick:BerserkerPL
To niezle zaginasz czasoprzestrzen, skoro gra startuje w poniedzialek.
Jak testujesz jak beta dopiero w poniedziałek się zaczyna? Chyba, że jestem nie w czasie x|
Mówi prawdę,też wczoraj trochę grałem,przed chwilą sprawdzałem nadal można się logować.
ja tez bede gral
moj nick Lexon
Mój nick (będzie) Artix654
Ej może stworzymy jakiś klan-gildię? (o ile będzie taka możliwaść)
No ja tez może sobie zerkne grę.
Zobaczymy czy mi się spodoba. Jak tak to być może zostane.
Mam pytanko jak wł. gre to pisze , że zły login lub hasło ... macie też tak ?
Jak wy możecie grać na koreańskich serverach Bo Angielska Closed Beta zaczyna się dzisiaj o 14.
A grę spróbuję.
Jak wy możecie grać na koreańskich serverach Bo Angielska Closed Beta zaczyna się dzisiaj o 14.A grę spróbuję.
A powiedz mi jak ty możesz mówić że gramy na koreańskich serwerach skoro nie zainstalowałeś gry i nie sprawdziłeś czy gamigo ma włączone serwery czy nie?.Faktycznie piszą że CB zaczyna się dziś o 14 w mailu też tak mi pisali ale prawda jest taka że serwery są cały czas włączone i można grać.
Może nie piszmy nicków tylko normalnie o grze gadamy? PS mam 3 lv ;D
Jak to cholerstwo pobrać? Jest napisane, że muszę zaczekać do OB...
Może jest już full CBT?
Jak to cholerstwo pobrać? Jest napisane, że muszę zaczekać do OB...