Opłaca się zagrać w którąś z tych wersji prosze podać populacje i dlaczego warto zagrać w tą wersje a nie inną ;D
War of The Immortals-Battle of the Immortals
Nie to żebym się czepiał, ale używaj proszę interpunkcji. Musiałem kilka razy przeczytać, żeby zrozumieć Twój przekaz.
/// offtopic
Bardziej opłaca się grać w War of the Immortals. Populacja jest dużo większa i gra ogólnie jest bardziej rozwinięta od swojej poprzedniczki.
P.S. Ta gra to najlepszy free to play na rynku. Mam przegrane ponad 600 godzin na jednej tylko postaci a do eng game'u jeszcze nawet nie doszedłem. Gra na dłużej.
To ja też polecę offotopiciem, @Wodremes, a co z P2W, w końcu to PWI... ?
właśnie a jak tam z P2W ?
Nie ma P2W. Oczywiście płacący mogą pozwolić sobie na kozacko wyglądające mounty czy stroje dla postaci ale nie wpływa to na ich statystyki itp.. Wszystko co jest w item shopie (np. gemy czy skille dla petów) można normalnie zdobyć i nie jest wcale tak trudno. Wystarczy wiedza na temat tego czego potrzebujemy i trochę czasu. Na początku gra może Cię do siebie zniechęcać (wiem bo też tak miałem) ale jak już się rozkręcisz to wierz mi nie będziesz mógł się od niej oderwać. System ekwipunku i petów jest po prostu genialny, nigdzie lepszego nie uświadczysz. Wrzucę jeszcze screena mojej postaci. Dodam, że nie wydałem na tą grę ani złotówki. Mam full legendary set i porządnego peta za kilkaset kk:
http://i.imgur.com/nm9wwSW.jpg
Masz tutaj wojny gildii, ciekawe dungi, porządne community, ciekawe eventy, masę "rzeczy" do zrobienia na co dzień i jak już wspomniałem epicki system petów i eq. Nie jestem już aktywnym graczem od jakichś 5 miesięcy ale jeśli będziesz miał pytania odnośnie upgradowania eq, petów bądź będziesz miał z czymkolwiek problem to wal śmiało do mnie.
//EDIT:
System ulepszania eq jest bardzo złożony (ulepszanie do popularnego "+" ileś tam, wkładanie gemów, stardustów, starwordów, rechargowanie starwordów, dodawanie charmów i wiele innych, jest tego tyle, że nie potrafię wymienić z pamięci )
Z kolei system petów ma jeszcze więcej aspektów a ulepszanie samej postaci ma ich jeeeeszcze więcej Jeśli będą odnośnie tego pytania, chętnie odpowiem.
Trochę się rozpisałem ale tej gry po prostu nie da się krótko opisać. Jest świetna pod każdym względem. Ilość elementów jakie wchodzą w skład ulepszania postaci, ekwipunku i petów jest po prostu powalająca. Gorąco polecam
Przekonałeś mnie, sprawdzę, pogram trochę, zobaczymy co z tego wyjdzie, czy w razie czego mogę oczekiwać od ciebie pomocy, jak bym czegoś nie wiedział, albo jakiejś rady?
Jasna sprawa, pytaj o co chcesz. Znam większość jej aspektów (nie wszystkie bo jest tego za dużo )
a chciałbyś zagrać ze mną ? ściągne na jutro
Ja grałem dawno temu w Boi i chyba skuszę się na Woi. Jak wygląda sprawa z patchami, oraz czy są raidy?
@Kamcio777: Ja robię sobie małą przerwę od WOI ale służę radą i pomocą.
@Redzik:Też jestem weteranem BOI więc jeśli grałeś to WOI na pewno przypadnie Ci do gustu. Patche są często, nowa zawartość w stosunku do innych gier dodawana jest dosyć często (czy to większy lvl cap czy nowe sety/geary/pety). O jakie raidy dokładnie Ci chodzi??
spoko
Gram już chwilkę w to Woi, nawet nie czuć zmiany gry
A o raidy w sensie czy dodali jakieś większe instancje niż 5 osobówki, ale nawet jeśli nie to nadal gierka jest dobra. Muszę znaleźć jakiegoś mentora. Zacząłem heretykiem pod full spirit i będę leczył
PS jak ktoś zaczyna grać od nowa to mogę mu reflinka dać, korzyści obustronne.
Heretyk pod full spirit to tak samo jak ja a jeśli chodzi o te większe raidy to owszem są. Dla przykładu podam Survival Games.
Opłaca się zagrać w którąś z tych wersji prosze podać populacje i dlaczego warto zagrać w tą wersje a nie inną ;D