War of the Immortals - ekipa

Witam wszystkich.

Czy ktoś z forum gra w WoI na EU servie Gaia? Chętnie pograłbym z jakimiś ogarniętymi ludźmi, bo samemu troszkę nudno. Ostrzegam, że wiedzę o grze posiadam słabą, bo gram od wczoraj.

Piszcie PW na forum albo w temacie,

pozdro.

Sciagam gre . jak cos mozemy pograc razem . mialem Heteryka 80+ ale juz nie pamietam co i jak : )

Wczoraj gralem juz z FlashGordon, odezwal sie na PW. W razie czego piszcie na nick Bellenth w grze, powoli sobie 62 wbilem poki co.

Właśnie zacząłem ściągać grę i jeśli będzie szło tylko po 300kb/s to jeszcze 2 godziny... Mam nadzieje że przyśpieszy:) Jak się ściągnie to będę wiedział jaki serwer wybrać.

Jak Chcecie Fajne REWARDS

Typu Pet Forty i inne wartościowe wchodzicie tu >>>>>>> https://register.perfectworld.com/woi_splash/7a023d1fbb3424a318574e8a86b2d18d <<<<<<<<<<< rejestrujecie Sie następnie logujecie do gry i podczas tworzenia postaci wpisujecie to (ID:1700152G050203096005350S3e5fb2) i Grajcie na serwerze Gaia Zapraszam mój Nick w Grze Zytra 115LV Ench

Witam wszystkich.

Czy ktoś z forum gra w WoI na EU servie Gaia? Chętnie pograłbym z jakimiś ogarniętymi ludźmi, bo samemu troszkę nudno. Ostrzegam, że wiedzę o grze posiadam słabą, bo gram od wczoraj.

Piszcie PW na forum albo w temacie,

pozdro.