Szukam gildii do gry War of the Immortals mam 20 lvl ciągle rośnie moge przynolifić jestem aktywnym graczem pisać propozycje.
Edit : Przepraszam za błąd w nazwie tematu.
Szukam gildii do gry War of the Immortals mam 20 lvl ciągle rośnie moge przynolifić jestem aktywnym graczem pisać propozycje.
Edit : Przepraszam za błąd w nazwie tematu.
Szukam gildii do gry War of the Immortals mam 20 lvl ciągle rośnie moge przynolifić jestem aktywnym graczem pisać propozycje.Edit : Przepraszam za błąd w nazwie tematu.
Nazwę zmieniłem i przeniosłem do odpowiedniego działu.
Dodam że obecnie mam 36 lvl o i nie słychać na czacie zbyt wielu polaków . Od jakiego levela można dojść do gildii
Myśle, że od 1-szego. Polaków nie słychać, ale widać. Nawet jak nie widzać, że ma "polski" nick to wystarczy napisać na czasie np. Szukam pt na Magnetos i piszą do Ciebie ludzie, albo :"potrzebuje pomocy" to sie na Ciebie rzucą
Jesli grasz na Gaia to cos sie znajdzie pisz do Asmer
Dzięki za pomoc Asmer na pewno się odezwę ale ok 19 jak będziesz. Temat do zamknięcia.
Bo Polacy w WoI ukazują się tylko wtedy, kiedy na czacie podczas quizu, ktoś poda złą odpowiedź. Wtedy leci soczysta wiązanka kurw i innych brzydkich słów.
Z resztą, Polacy to porozrzucani TOP20 na serwerze.
Moje ostatnie pytanie. Czy opłaca się być w gildii chodzi mi o buffy, oblężenia, wojny gildii.
Moim zdaniem tak niezła z tego zabawa
Najlepiej podawac nick latwiej bedzie
Sry że zrobię małą trzodę, wybaczcie. Które klasy są jednymi z lepszych w pvp ?
Coz jesli masz dobre itemy to kazdym polecisz wdlg mnie to slayer zerker duel rangr tutaj to wieksza sprawa kwestia itemow ogolnie healer ciezki do zabicia jest :]
Chce ktoś wbić na mnie jakichś bonusów ? Pierwsza osoba która wyśle mi swoje ID w WOI na EU serwie będzie moim mentorem, chciałbym aby ta osoba była aktywna (:
JA gram championem nie wiem czy się nim opłaca. Ma ktoś gildię w WoI ?
Edit: Grać slayerem czy zostać przy championie ?
Ja gram rangerem, w niecałe 2h wbiłem 36lv. Nie jest tak źle, ale wg. mnie gra bardziej do TSa i pogadania o życiu. Klik char Ci idzie na spota, 1, 2, 3, 1, 2, 3, ubijasz moby i znowu klik powrót do npca i tak w kółko. Które profesje mają aoe ?
Jesli chodzi o ID 0110111G040408094008902S3f2fb2
Podawajcie nicki bedzie najlatwiej dodac,
Champ to tank a slayer to DD chociaz z tego co widzialem wdgl mnie jest kiepski.
AOE maja wszyscy niektorzy wczesniej niektorzy pozniej popatrz poprostu w skille
JBC moj nick Asmer
A jaka postać ma duże dmg chodzi mi o fizyczne dmg.
Jak Chcecie Fajne REWARDS
Typu Pet Forty i inne wartościowe wchodzicie tu >>>>>>> https://register.perfectworld.com/woi_splash/7a023d1fbb3424a318574e8a86b2d18d <<<<<<<<<<< rejestrujecie Sie następnie logujecie do gry i podczas tworzenia postaci wpisujecie to (ID:1700152G050203096005350S3e5fb2) i Grajcie na serwerze Gaia Zapraszam mój Nick w Grze Zytra 115LV Ench
Up- Ban dla pana.
Jak Chcecie Fajne REWARDSTypu Pet Forty i inne wartościowe wchodzicie tu >>>>>>> https://register.per...8574e8a86b2d18d <<<<<<<<<<< rejestrujecie Sie następnie logujecie do gry i podczas tworzenia postaci wpisujecie to (ID:1700152G050203096005350S3e5fb2) i Grajcie na serwerze Gaia Zapraszam mój Nick w Grze Zytra 115LV Ench
Perma ban i temat zamykam. Myślałem, że tylko w jednym temacie napisałeś, a tu kolejne posty.