War of the Immortals - Gildia

Szukam gildii do gry War of the Immortals mam 20 lvl ciągle rośnie moge przynolifić jestem aktywnym graczem pisać propozycje.

Edit : Przepraszam za błąd w nazwie tematu.

Szukam gildii do gry War of the Immortals mam 20 lvl ciągle rośnie moge przynolifić jestem aktywnym graczem pisać propozycje.Edit : Przepraszam za błąd w nazwie tematu.

Nazwę zmieniłem i przeniosłem do odpowiedniego działu. ;)

Dodam że obecnie mam 36 lvl o i nie słychać na czacie zbyt wielu polaków . Od jakiego levela można dojść do gildii

Myśle, że od 1-szego. Polaków nie słychać, ale widać. Nawet jak nie widzać, że ma "polski" nick to wystarczy napisać na czasie np. Szukam pt na Magnetos i piszą do Ciebie ludzie, albo :"potrzebuje pomocy" to sie na Ciebie rzucą :)

Jesli grasz na Gaia to cos sie znajdzie :) pisz do Asmer

Dzięki za pomoc Asmer na pewno się odezwę ale ok 19 jak będziesz. Temat do zamknięcia.

Bo Polacy w WoI ukazują się tylko wtedy, kiedy na czacie podczas quizu, ktoś poda złą odpowiedź. Wtedy leci soczysta wiązanka kurw i innych brzydkich słów.

Z resztą, Polacy to porozrzucani TOP20 na serwerze.

Moje ostatnie pytanie. Czy opłaca się być w gildii chodzi mi o buffy, oblężenia, wojny gildii.

Moim zdaniem tak niezła z tego zabawa ;)

Najlepiej podawac nick latwiej bedzie :)

Sry że zrobię małą trzodę, wybaczcie. Które klasy są jednymi z lepszych w pvp ?

Coz jesli masz dobre itemy to kazdym polecisz wdlg mnie to slayer zerker duel rangr tutaj to wieksza sprawa kwestia itemow :) ogolnie healer ciezki do zabicia jest :]

Chce ktoś wbić na mnie jakichś bonusów ? Pierwsza osoba która wyśle mi swoje ID w WOI na EU serwie będzie moim mentorem, chciałbym aby ta osoba była aktywna (:

JA gram championem nie wiem czy się nim opłaca. Ma ktoś gildię w WoI ?

Edit: Grać slayerem czy zostać przy championie ?

Ja gram rangerem, w niecałe 2h wbiłem 36lv. :) Nie jest tak źle, ale wg. mnie gra bardziej do TSa i pogadania o życiu. Klik char Ci idzie na spota, 1, 2, 3, 1, 2, 3, ubijasz moby i znowu klik powrót do npca i tak w kółko. Które profesje mają aoe ?

Jesli chodzi o ID 0110111G040408094008902S3f2fb2

Podawajcie nicki bedzie najlatwiej dodac,

Champ to tank a slayer to DD chociaz z tego co widzialem wdgl mnie jest kiepski.

AOE maja wszyscy niektorzy wczesniej niektorzy pozniej popatrz poprostu w skille :)

JBC moj nick Asmer

A jaka postać ma duże dmg chodzi mi o fizyczne dmg.

Jak Chcecie Fajne REWARDS

Typu Pet Forty i inne wartościowe wchodzicie tu >>>>>>> https://register.perfectworld.com/woi_splash/7a023d1fbb3424a318574e8a86b2d18d <<<<<<<<<<< rejestrujecie Sie następnie logujecie do gry i podczas tworzenia postaci wpisujecie to (ID:1700152G050203096005350S3e5fb2) i Grajcie na serwerze Gaia Zapraszam mój Nick w Grze Zytra 115LV Ench

Up- Ban dla pana.

Jak Chcecie Fajne REWARDSTypu Pet Forty i inne wartościowe wchodzicie tu >>>>>>> https://register.per...8574e8a86b2d18d <<<<<<<<<<< rejestrujecie Sie następnie logujecie do gry i podczas tworzenia postaci wpisujecie to (ID:1700152G050203096005350S3e5fb2) i Grajcie na serwerze Gaia Zapraszam mój Nick w Grze Zytra 115LV Ench

Perma ban i temat zamykam. Myślałem, że tylko w jednym temacie napisałeś, a tu kolejne posty.