Gra polega głównie na questach czy grindzie?
War of the Immortals grać?
Na questach i grindzie, jak zrobisz all Q to grindujesz W grach od PWE najlepiej być zalogowanym 24/7 bo jak nie to ostro zostaje się w tyle nie inwestując w $hopa
Niewiem ,bo nie grałem ,ale moge ci dać przepis na kanapke z masłem.
Skladniki:
-kromka
-masło
Przepraszam ,ale niewiedziałem , na prawde ,niewiem jak to się stało. Srry ,ze sa bledy ,ale nie umie ż ,ł ,ó.
Grałem dziś dość krótko, i jak na razie(do 20 lvla) grało mi się znakomicie, przypomniały mi się lata kiedy to śmigało się w Mu online i innej gry się poza nią nie widziało ^^.
Bardzo mi się podoba, zobaczymy co będzie dalej.
PS:
Może zna ktoś, lub jest Liderem jakiejś Polskiej gildii, która rekrutuje?
ja też zaczynam dopiero gre więc razem możemy pograć
Chetnie dodam was do polskiej gildii wystarczy ze napiszecie tu swoje nicki
mój nick Mevaros
Ja zacznę wtorek/środa, jakieś konkretne klasy do pvp ?
Na marginesie taka mała ciekawostka, zestawienie płci i wieku graczy WOI [% których nie ma to są osoby niezdefiniowane].

Mój nick- Sientya
Witam,
Czy jest jakas polska gildia dla nowych na serwerze Gaia ?
Aktualnie posiadam 50 berzerka. Jestem strasznie nie ogarniety jesli chodzi o ta gre wszystkiego jest za duzo jak dla mnie. Dlatego poszukuje pomocy.
Nick Wrobel.
Ja mam 36 lvl nick: iSmokeBleezys
Jeśli chcecie grać w WoI za darmo, to nie warto nawet zaczynać. W grze p2p daję taką przewagę, że gra bez wydawania kasy, jest po prostu bez sensu.W tej grze, nie możesz dorównać p2p'rom, dosłownie w niczym, czy to itemy czy pety, taki casher, zabija samym petem.Co do ludzi kupujących ZEN, w WoI kupują hurtowo, chociażby w mojej gildii, Guild Leader chwalił się, że zakupił sobie 10k ZEN, ,,bo dostał premię w firmie,,Naprawdę, nie warto nawet zaczynać, bo to strata czasu i nerwów.PS:Sry, za błędy stylistyczne, i możliwą niespójność treści, ale oglądam TV, pisząc jednocześnie.
Czlowieku, z calym szacunkiem ale nic nie wiesz o WOI'u, ja jakos nie wydaje kasy i zyje, ba.. mam sie dobrze. Na ta gre nie trzeba wywalac kasy, dowodem sa nawet nasi rodacy ktorzy sa w wysokiej topce (mamy tanka w top 10, berserka w top3, slayera w top10) oraz innych, znam ich i jakos nie wydaja kasy mimo, ze sety maja zrobione niemal na full. Jezeli grales w woia to wbiles max 50lv i stad takie wypowiedzi z Twojej strony.
Najwiecej polakow jest na serverze EU (Gaia). Sa polskie gildie (a raczej masa gildii) i nie ma problemow z rekrutacja. Najlepsi jednak najczesciej nie sa w polskich gildiach i wcale nie maja polskich nickow (sam nie mam polskiego) dla tego mozna odniesc wrazenie, ze polakow jest malo. Jednym slowem: gra jest za free i da sie grac za free, jezeli chcesz grac z polakami to smialo, znajdziesz towarzystwo.
Gra jest bardzo rozbudowana w porownaniu np. do BOI'a i caly czas sie cos dzieje, praktycznie nie ma tygodnia zeby nie bylo update'u, ostatnio zostala dodana nowa klasa, instanca, wyspa i arena do pvp. Gra nie jest nudna, jak zrobisz wszystkie eventy (prawie caly dzien) to smigasz na pvp lub grind.
Pozdrawiam
I remember playing Battle of the Immortals, and it wasn't anything spectacular... Since this game is basically an updated version of it, I'm not so sure what to think.
Jak Chcecie Fajne REWARDS
Typu Pet Forty i inne wartościowe wchodzicie tu >>>>>>> https://register.perfectworld.com/woi_splash/7a023d1fbb3424a318574e8a86b2d18d <<<<<<<<<<< rejestrujecie Sie następnie logujecie do gry i podczas tworzenia postaci wpisujecie to (ID:1700152G050203096005350S3e5fb2) i Grajcie na serwerze Gaia Zapraszam mój Nick w Grze Zytra 115LV Ench
Chciałbym wysłuchać waszych opinii o grze War of the Immortals.
Czy gra w to sporo graczy, czy gra się rozwija, czy są jakieś polskie gildie? itd.
Byłbym wdzięczny za bardziej rozbudowane odpowiedzi niż: "fajna gra" itd
Pozdrawiam.