War of the Immortals grać?

Chciałbym wysłuchać waszych opinii o grze War of the Immortals.

Czy gra w to sporo graczy, czy gra się rozwija, czy są jakieś polskie gildie? itd.

Byłbym wdzięczny za bardziej rozbudowane odpowiedzi niż: "fajna gra" itd :)

Pozdrawiam.

Jak grałem w bete to było dużo teraz też niczego sobie polaków za dużo nie słychać ale pewnie gdzieś są.

Ja dołączam się do tematu i dodaję pytanie. Co w IS jest takiego nadzwyczajnego co daje przewagę oraz +ile set jest takim wzbudzający mały szacunek (od +ile robi się trudniej) ?

Czesc :) wiec tak w WoI gra duzo ludzi i również jest mnostwo polakow. Nie ma problemu ze znalezieniem pt tym bardziej na poczatkowych lv ( High levele czesto pomagaja bo dostaja za to bonus w postaci almsow) Gra spewnoscia sie rozwija zaniedlugo ma wejsc nowa klasa i pare innych pier**l ale wciaz cos sie dzieje. Polskie gildie sa nawet w top20 :).

Jesli nei zaczelsicie jeszcze gry proponuje tworzac postac wkleic to w rubryke ID 0110111G040408094008902S3f2fb2 bedziecie otrzymywac rozne bonusy ulatwiajace gre :)

Zatem zapraszam an server Gaia i pisac do Asmer/Asmeroth lub najlatwiej tu :).

Co do IS to moze w nim kupci rozmawite rzeczy jak w kazdej grze PWE ale zeby dawal az tak ostrego kopa to raczej nie chyba ze jestes milionerem. Najwyzszy plus jaki chyba obecnie jest to +10.

Nie osiagnolem sam poki co zbyt duzo wiec ciezko mi mowic co i jak ale sloze pomoca.

Zapomniałeś dodać że Ty masz większy bonus z tego że ktoś ma Twoje ID niż osoba która to sklepała, ale mniejsza :P

Co do IS, wątpię że nie ma tam niczego co nie dawałoby przewagi nad f2p graczem. Znam już PWE od ładnych kilku lat i chyba jeszcze nigdy nie dali normalnego IS, no może w HOTKu, ale gra upadła, może właśnie przez normalny IS, co nie wymuszało na graczach kupowanie za prawdziwą $$. Wracają co WOI i jego wirtualnym sklepie, myślę że jest w nim coś co podkręca seta, jakieś "bonus enchanting rate" czy inne "add bonus sets". Praktycznie ostatnio w każdych ich tytułach pojawia się własnie coś takiego, w sumie chyba każdy z Nas chciałby mieć seta ++ z nie wiadomo jakimi bonusami do atku/defa/hp w zależności od zapotrzebowanie u danej klasy którą gramy.

Na chwilę obecną nie ma mnie w domu i niestety nie mam jak pobrać klienta [tak piszę z fona], tak więc jestem skazany na łaskę ludzi grających w ten tytuł, którzy mogliby wydać sprawiedliwą ocenę tej grze i napisać co, i jak z tym $hopem.

Na jakim serwerze gracie, na jakim jest najwięcej polaków, polskich gildii?

Jeśli chcecie grać w WoI za darmo, to nie warto nawet zaczynać. W grze p2p daję taką przewagę, że gra bez wydawania kasy, jest po prostu bez sensu.

W tej grze, nie możesz dorównać p2p'rom, dosłownie w niczym, czy to itemy czy pety, taki casher, zabija samym petem.

Co do ludzi kupujących ZEN, w WoI kupują hurtowo, chociażby w mojej gildii, Guild Leader chwalił się, że zakupił sobie 10k ZEN, ,,bo dostał premię w firmie,,

Naprawdę, nie warto nawet zaczynać, bo to strata czasu i nerwów.

PS:Sry, za błędy stylistyczne, i możliwą niespójność treści, ale oglądam TV, pisząc jednocześnie.

To nie zmienia faktu że nie możesz skręcić 3 poprawnie gramatycznie zdań ;p, ale dzięki bardzo za info (; No cóż w takim razie nie będę nawet tego ściągał, szkoda miejsca na dysku i czasu na ściąganie. Wiem co to upgrade peta i co ono daje, mój staż w JD to około 3 lat i nie da się tam upgradować peta w inny sposób jak itemy z $hopa. Na szczęście pet aż takiej roli nie gra jak z Twoich opowiadań nt. WOI. Można się było w sumie po tym spodziewać bo WOI z założenia miał być pogromcą BOI, dlatego też czemu by nie wykorzystać tego i nie podrasować $hopa. ^^

Kurde a już myślałem, że jakieś sensowne mmo znalazłem :/

Chyba zapomnieliscie dodac ze ZEN mozna latwo dostac za darmo oraz mozna je kupic za kase w grze. Pozatym sa boss pety ktore moze miec kazdy wystarczy pochodzic z gildia na bossy i juz. Mi is nie przeszkadza bo poki co nie nie zauwazylem nic strasznego.

Ciasteczkowy - masz rozdwojenie jazni? sam odpowiadasz sobie na pytanie :)

Koyiro - pograj troche a nie oceniasz gre ze screenshotow ;]

Nie ma sensownych chińskich produkcji, ewentualnie te starsze tytuły. Wszystko co nowe podrasowane $hopem, a wszystko dzięki sukcesowi Perfect World, jakby nie było ta gra jest w top najlepiej zarabiających mmo (wliczając wszystkie tytuły: f2p, b2p, p2p). Stara ale jara. Natomiast z tych lepszych, ale koreańskich tytułów to tylko p2p, ewentualnie można myśleć jeszcze o jakichś filipińskich czy tajlandzkich wersjach, tam często tytuły są darmowe.

@tigerforce, nauczyć się czytać, napisałem przecież, że grę ukończyłem na lvlu 90, i jeśli naprawdę myślisz, że możesz dorównać casherom za darmo, to za przeproszeniem, gówno wiesz o tej grze, i o tej firmie.

Boss pet, to nic w porównaniu do Boss peta cashera... ale co ja będę gadał, przecież i tak nic nie wiem o tej grze, graj dalej, zobaczysz jak za miesiąc (może) zaczniesz chodzić na jakieś PvP.

@Potwór, tu pety dają jeszcze większą przewagę niż w BoI, bo w grze jest system Fuzji, który pozwala na przejęcie statystyk peta.

Widzę, że niektórzy tutaj nie dobili nawet 60 lvl, a zgrywają wielkich "znafców". Powiem z własnego doświadczenia (99 lvl hrtc, 93 magus), że w War of the Immmortals nie trzeba w ogóle płacić. Wystarczy, że masz dobrą gildię i dobre party, a za miliony gold spokojnie kupisz ZENY. Z resztą ja jechałem do 95 lvl bez IS i było za***iście. Później kupiłem malutką głupotkę, która i tak nie wpływa na wynik gry.

@koyiro - gram 3 miesiące i wydropiłem 4 boss pety, z czego 3 sprzedałem, przez co jestem ustawiony. To nie jest problem zdobyć takie zwierzątko (Nergal rlz).

Recenzja -

WoI posiada ogromną ilość graczy, jeszcze więcej Polaków i znakomite Community.

@Melidiar - graj, jeśli możesz. To jeden z grywalniejszych MMORPG na rynku.

Lol ja mam sie nauczyc czytac? Niby gdzie napisales ze wbiles 90lv? Ofc ze nigdy nie dorownasz casherom, ale jest inna droga zdobycia ZEN niz $$ wiec troche cierpliwosci i sam sobie im dorownasz. Takiego pety jakiego opisujesz moze miec kazdy :) nie tylko za $$

Pfff...

@guru, widze, że ostro nolifisz :o.

@tigerforce, wg. mnie granie w grę, w której nie każdy ma równe szanse, jest bezsensowne.

A ta recenzja, to głupota, dajesz 4/6 klonowi gry, który służy tylko do wydarcia jeszcze większej gotówki przez szanownych panów z PWE.

Ale dobra, jak chcecie to grajcie, dla mnie gra, w której bez siedzenia przynajmniej 5h dziennie, jesteśmy nikim odpada.

I teraz komu wierzyć ^^ guru który ma "dziwne" zdanie o grach - bo przecież wychwala takie tytuły jak ..., ..., ... :P czy inni userzy tego forum, którzy mają podobne lub w ogóle odmienne zdanie na temat tej gry, ale nie znam ich na tyle by stwierdzić czy są wiarygodni czy nie :D We wtorek będę już u siebie w domu to chyba przetestuję i WOI, i RH, ponieważ nie wiadomo komu wierzyć. Co do innych tytułów od PWE opłacalność grania w ich gry zależy tylko i wyłącznie od przydatności $hopa oraz ceny ZENów w grze.

Jeśli ktoś może niech napisze jaki serwer najlepiej wybrać [w przypadku gdy jest więcej niż 1 eu] i który polskie gildie się liczą, nigdy nie lubiłem być szarym nic nie znaczącym graczem na serwerze, kocham pvp i siege od PWE.

Graj w to. Gra naprawde fajna, mili polacy, lvl leci szybko (56 lvl w 1 dzień) fajne dungeony wszyscy są chętni do pt. Co najważniejsze, wszystko jak dokładnie napisane i nie musimy szukać, a jak już to bardzo mało. Wbiłem każdą klasą 60 :)

Dobra zachęciliście mnie, ściągnę i gram, dzięki guru i inni ofc :P

Graj w to. Gra naprawde fajna, mili polacy, lvl leci szybko (56 lvl w 1 dzień) fajne dungeony wszyscy są chętni do pt. Co najważniejsze, wszystko jak dokładnie napisane i nie musimy szukać, a jak już to bardzo mało. Wbiłem każdą klasą 60

Wiem, że lv szybko lec. Na CBT 50lv w jeden dzień się wbijało :D

Sprawa wyglada tak ze 65lv da rade zrobic w dzien a pozniej juz leci po 3-4lv dziennie grunt to robic scenario poki ma sie buffa (we belive in you czy jakos tak) ktory zwieksza dmg na potworki sa tez eventy takie jak dragon slayer i cos jeszcze.

Server EU jest jeden Gaia polskich gildii jest sporo :)