Chciałbym wysłuchać waszych opinii o grze War of the Immortals.
Czy gra w to sporo graczy, czy gra się rozwija, czy są jakieś polskie gildie? itd.
Byłbym wdzięczny za bardziej rozbudowane odpowiedzi niż: "fajna gra" itd
Pozdrawiam.
Chciałbym wysłuchać waszych opinii o grze War of the Immortals.
Czy gra w to sporo graczy, czy gra się rozwija, czy są jakieś polskie gildie? itd.
Byłbym wdzięczny za bardziej rozbudowane odpowiedzi niż: "fajna gra" itd
Pozdrawiam.
Jak grałem w bete to było dużo teraz też niczego sobie polaków za dużo nie słychać ale pewnie gdzieś są.
Ja dołączam się do tematu i dodaję pytanie. Co w IS jest takiego nadzwyczajnego co daje przewagę oraz +ile set jest takim wzbudzający mały szacunek (od +ile robi się trudniej) ?
Czesc wiec tak w WoI gra duzo ludzi i również jest mnostwo polakow. Nie ma problemu ze znalezieniem pt tym bardziej na poczatkowych lv ( High levele czesto pomagaja bo dostaja za to bonus w postaci almsow) Gra spewnoscia sie rozwija zaniedlugo ma wejsc nowa klasa i pare innych pier**l ale wciaz cos sie dzieje. Polskie gildie sa nawet w top20
.
Jesli nei zaczelsicie jeszcze gry proponuje tworzac postac wkleic to w rubryke ID 0110111G040408094008902S3f2fb2 bedziecie otrzymywac rozne bonusy ulatwiajace gre
Zatem zapraszam an server Gaia i pisac do Asmer/Asmeroth lub najlatwiej tu .
Co do IS to moze w nim kupci rozmawite rzeczy jak w kazdej grze PWE ale zeby dawal az tak ostrego kopa to raczej nie chyba ze jestes milionerem. Najwyzszy plus jaki chyba obecnie jest to +10.
Nie osiagnolem sam poki co zbyt duzo wiec ciezko mi mowic co i jak ale sloze pomoca.
Zapomniałeś dodać że Ty masz większy bonus z tego że ktoś ma Twoje ID niż osoba która to sklepała, ale mniejsza
Co do IS, wątpię że nie ma tam niczego co nie dawałoby przewagi nad f2p graczem. Znam już PWE od ładnych kilku lat i chyba jeszcze nigdy nie dali normalnego IS, no może w HOTKu, ale gra upadła, może właśnie przez normalny IS, co nie wymuszało na graczach kupowanie za prawdziwą $$. Wracają co WOI i jego wirtualnym sklepie, myślę że jest w nim coś co podkręca seta, jakieś "bonus enchanting rate" czy inne "add bonus sets". Praktycznie ostatnio w każdych ich tytułach pojawia się własnie coś takiego, w sumie chyba każdy z Nas chciałby mieć seta ++ z nie wiadomo jakimi bonusami do atku/defa/hp w zależności od zapotrzebowanie u danej klasy którą gramy.
Na chwilę obecną nie ma mnie w domu i niestety nie mam jak pobrać klienta [tak piszę z fona], tak więc jestem skazany na łaskę ludzi grających w ten tytuł, którzy mogliby wydać sprawiedliwą ocenę tej grze i napisać co, i jak z tym $hopem.
Na jakim serwerze gracie, na jakim jest najwięcej polaków, polskich gildii?
Jeśli chcecie grać w WoI za darmo, to nie warto nawet zaczynać. W grze p2p daję taką przewagę, że gra bez wydawania kasy, jest po prostu bez sensu.
W tej grze, nie możesz dorównać p2p'rom, dosłownie w niczym, czy to itemy czy pety, taki casher, zabija samym petem.
Co do ludzi kupujących ZEN, w WoI kupują hurtowo, chociażby w mojej gildii, Guild Leader chwalił się, że zakupił sobie 10k ZEN, ,,bo dostał premię w firmie,,
Naprawdę, nie warto nawet zaczynać, bo to strata czasu i nerwów.
PS:Sry, za błędy stylistyczne, i możliwą niespójność treści, ale oglądam TV, pisząc jednocześnie.
To nie zmienia faktu że nie możesz skręcić 3 poprawnie gramatycznie zdań ;p, ale dzięki bardzo za info (; No cóż w takim razie nie będę nawet tego ściągał, szkoda miejsca na dysku i czasu na ściąganie. Wiem co to upgrade peta i co ono daje, mój staż w JD to około 3 lat i nie da się tam upgradować peta w inny sposób jak itemy z $hopa. Na szczęście pet aż takiej roli nie gra jak z Twoich opowiadań nt. WOI. Można się było w sumie po tym spodziewać bo WOI z założenia miał być pogromcą BOI, dlatego też czemu by nie wykorzystać tego i nie podrasować $hopa. ^^
Kurde a już myślałem, że jakieś sensowne mmo znalazłem :/
Chyba zapomnieliscie dodac ze ZEN mozna latwo dostac za darmo oraz mozna je kupic za kase w grze. Pozatym sa boss pety ktore moze miec kazdy wystarczy pochodzic z gildia na bossy i juz. Mi is nie przeszkadza bo poki co nie nie zauwazylem nic strasznego.
Ciasteczkowy - masz rozdwojenie jazni? sam odpowiadasz sobie na pytanie
Koyiro - pograj troche a nie oceniasz gre ze screenshotow ;]
Nie ma sensownych chińskich produkcji, ewentualnie te starsze tytuły. Wszystko co nowe podrasowane $hopem, a wszystko dzięki sukcesowi Perfect World, jakby nie było ta gra jest w top najlepiej zarabiających mmo (wliczając wszystkie tytuły: f2p, b2p, p2p). Stara ale jara. Natomiast z tych lepszych, ale koreańskich tytułów to tylko p2p, ewentualnie można myśleć jeszcze o jakichś filipińskich czy tajlandzkich wersjach, tam często tytuły są darmowe.
@tigerforce, nauczyć się czytać, napisałem przecież, że grę ukończyłem na lvlu 90, i jeśli naprawdę myślisz, że możesz dorównać casherom za darmo, to za przeproszeniem, gówno wiesz o tej grze, i o tej firmie.
Boss pet, to nic w porównaniu do Boss peta cashera... ale co ja będę gadał, przecież i tak nic nie wiem o tej grze, graj dalej, zobaczysz jak za miesiąc (może) zaczniesz chodzić na jakieś PvP.
@Potwór, tu pety dają jeszcze większą przewagę niż w BoI, bo w grze jest system Fuzji, który pozwala na przejęcie statystyk peta.
Widzę, że niektórzy tutaj nie dobili nawet 60 lvl, a zgrywają wielkich "znafców". Powiem z własnego doświadczenia (99 lvl hrtc, 93 magus), że w War of the Immmortals nie trzeba w ogóle płacić. Wystarczy, że masz dobrą gildię i dobre party, a za miliony gold spokojnie kupisz ZENY. Z resztą ja jechałem do 95 lvl bez IS i było za***iście. Później kupiłem malutką głupotkę, która i tak nie wpływa na wynik gry.
@koyiro - gram 3 miesiące i wydropiłem 4 boss pety, z czego 3 sprzedałem, przez co jestem ustawiony. To nie jest problem zdobyć takie zwierzątko (Nergal rlz).
Recenzja -
WoI posiada ogromną ilość graczy, jeszcze więcej Polaków i znakomite Community.
@Melidiar - graj, jeśli możesz. To jeden z grywalniejszych MMORPG na rynku.
Lol ja mam sie nauczyc czytac? Niby gdzie napisales ze wbiles 90lv? Ofc ze nigdy nie dorownasz casherom, ale jest inna droga zdobycia ZEN niz $$ wiec troche cierpliwosci i sam sobie im dorownasz. Takiego pety jakiego opisujesz moze miec kazdy nie tylko za $$
Pfff...
@guru, widze, że ostro nolifisz .
@tigerforce, wg. mnie granie w grę, w której nie każdy ma równe szanse, jest bezsensowne.
A ta recenzja, to głupota, dajesz 4/6 klonowi gry, który służy tylko do wydarcia jeszcze większej gotówki przez szanownych panów z PWE.
Ale dobra, jak chcecie to grajcie, dla mnie gra, w której bez siedzenia przynajmniej 5h dziennie, jesteśmy nikim odpada.
I teraz komu wierzyć ^^ guru który ma "dziwne" zdanie o grach - bo przecież wychwala takie tytuły jak ..., ..., ... czy inni userzy tego forum, którzy mają podobne lub w ogóle odmienne zdanie na temat tej gry, ale nie znam ich na tyle by stwierdzić czy są wiarygodni czy nie
We wtorek będę już u siebie w domu to chyba przetestuję i WOI, i RH, ponieważ nie wiadomo komu wierzyć. Co do innych tytułów od PWE opłacalność grania w ich gry zależy tylko i wyłącznie od przydatności $hopa oraz ceny ZENów w grze.
Jeśli ktoś może niech napisze jaki serwer najlepiej wybrać [w przypadku gdy jest więcej niż 1 eu] i który polskie gildie się liczą, nigdy nie lubiłem być szarym nic nie znaczącym graczem na serwerze, kocham pvp i siege od PWE.
Graj w to. Gra naprawde fajna, mili polacy, lvl leci szybko (56 lvl w 1 dzień) fajne dungeony wszyscy są chętni do pt. Co najważniejsze, wszystko jak dokładnie napisane i nie musimy szukać, a jak już to bardzo mało. Wbiłem każdą klasą 60
Dobra zachęciliście mnie, ściągnę i gram, dzięki guru i inni ofc
Graj w to. Gra naprawde fajna, mili polacy, lvl leci szybko (56 lvl w 1 dzień) fajne dungeony wszyscy są chętni do pt. Co najważniejsze, wszystko jak dokładnie napisane i nie musimy szukać, a jak już to bardzo mało. Wbiłem każdą klasą 60
Wiem, że lv szybko lec. Na CBT 50lv w jeden dzień się wbijało
Sprawa wyglada tak ze 65lv da rade zrobic w dzien a pozniej juz leci po 3-4lv dziennie grunt to robic scenario poki ma sie buffa (we belive in you czy jakos tak) ktory zwieksza dmg na potworki sa tez eventy takie jak dragon slayer i cos jeszcze.
Server EU jest jeden Gaia polskich gildii jest sporo