War of the Immortals old clinet

Witam!

Mam problem, postanowiłem pograć sobie w WOI. Po odpaleniu gry wyskakuje launcher, a tam że za stara wersja gry, aktualizowałem przyciskiem optimize wielokrotnie i nic. Gry odpalę grę wyskakuje mi "Sorry, your client is too old to download the patch from 1411130 to 1411260, please download it again!" Robiłem reinstall i jest to samo. Próbowałem aktualizować ręcznie, ale nie wiem jak to zrobić. Pomocy!!!

P.S Jak zły dział proszę o przeniesienie.

Siema mam to samo proszę o pomoc :)

Ref@

polecam wam zagrac w woi destruction tam client odpala bez zarzutu i jest wiecej ludzi niz na globalu

Pobiorę i pogram. Najwyżej jak problem będzie rozwiązany to porównam obie wersje i pogram gdzie lepiej, nie mniej dalej proszę o pomoc jak ktoś coś wie. Dzięki za propozycję.

Ref@

Ref@

Witam!

Mam problem, postanowiłem pograć sobie w WOI. Po odpaleniu gry wyskakuje launcher, a tam że za stara wersja gry, aktualizowałem przyciskiem optimize wielokrotnie i nic. Gry odpalę grę wyskakuje mi "Sorry, your client is too old to download the patch from 1411130 to 1411260, please download it again!" Robiłem reinstall i jest to samo. Próbowałem aktualizować ręcznie, ale nie wiem jak to zrobić. Pomocy!!!

P.S Jak zły dział proszę o przeniesienie.