War of the immortals - Opinie

Można prosić o wasze opinie w sprawie tejże gry? Ostatnio i tak nie co robić, a to wydaje się byc ciekawe.

1. Populacja?

2. IS?

3. Fun?

Witam,

Jeśli chodzi o populację to gra bardzo dużo ludzi, nie ma problemu ze znalezieniem drużyny na dowolną instancję czy event. Gra jest bardzo rozbudowana i oferuje bardzo szeroki wachlarz rozwoju zarówno postaci, zwierzaka jak i ekwipunku. Nie będę tutaj wszystkiego opisywał bo byś dzisiaj nie skończył czytać :). IS oczywiście jest ale nie daje ogromnej przewagi. Znajdują się w nim m.in skille dla zwierzaków i drobne itemki związane z ulepszaniem. Gra daje bardzo dużo funu szczególnie przy zdobywaniu nowego ekwpunku (Soul Gear) jak i przy instancjach które nie są schematyczne i każda polega na czym innym. Na swojej postaci (117 Lv Heretic) mam przegrane prawie 600 godzin i obecnie nie gram tylko i wyłącznie z powodu braku czasu a nie z powodu znudzenia grą. Tak jak wyżej wspomniałem są miliardy sposobów na ulepszanie zwierzaka, ekwipunku jak i postaci. Jeśli interesuje Cię populacja polaków w WoI to jest ona dosyć duża (jedną z top 5 gildii i sojuszy kieruje Polka!, ale nie brakuje również męskich liderów :P). Szczególnie ciekawe są wojny gildyjne aczkolwiek o pvp dużo Ci nie powiem gdyż rzadko uczęszczam na arenę :).

Podsumowując gra jest świetna i jeśli się wczujesz to na pewno szybko Ci się nie znudzi. Polecam serwer Gaia.

P.S Jeśli będziesz miał jakiekolwiek pytania odnośnie ulepszeń lub cen zwierzaków czy ekwipunku służę pomocą :).

Oo zachęciłeś mnie :). Nie mam co robić po powrocie z pracy, więc chętnie sobie pogram C:.

Super, żałuję tylko że obecnie nie gram pomógł bym Ci na początku bo gra jest trochę skomplikowana ale nie poddawaj się na początku bo jak już zaczniesz wszystko ogarniać to będziesz miał grę na setki godzin. :)

SPoko :D. Pamiętam moje początki w wielu grach, kiedy to zakładałem na siebie śmieci myśląc że to dobre rzeczy :). Dam sobie rady :D

Można prosić o wasze opinie w sprawie tejże gry? Ostatnio i tak nie co robić, a to wydaje się byc ciekawe.

1. Populacja?

2. IS?

3. Fun?