War Of The Immortals

hehe

Hmm 2 serwery są wyłączone a 3 Olympus(west) nie pozwala się połączyć a to zaledwie 10 min po starcie OBT

Server europejski właśnie padł. Wbiłem 45 lvl i uzbierałem 50k jeszcze drugie tyle i zakładam gildie.

Nie zgodze się z tym serwer nie padł właśnie gram na nim

U mnie jest off... dwa pozostałe działają.

@edit

no ja już tez gram ;p

ja gram na kanale 4 i czasami ping skacze do 1000 ms

U mnie też Server Eu jest OFF, nie wiem o co biega ale to dziwne bo 2 pozostałe działają ;]

Gildia powstała. Nazywa sie Universe i oczekuje chętnych :) Możecie wysyłać REQ lub pisać do mnie w grze, mój nick Rakharo.

Pisze się :) Mam nick RooniPL , gram RAngerem, aktualnie 38 lvl ale jutro myśle że ponad 40 wbije. porpostu już mi sie nie chcialo dzisiaj expic bo to tez jest monotonne ;p jbc. gorgi prosze o kontakt gg 1118663 jak juz bedziesz mial zamiar robic gildyje :)

Pozdrawiam

Jestem chętny mój nick to Pawep, gram Duelist.

Póki co wstrzymaliśmy rekrutacje ponieważ gildia się zapełnia a nie zgłosiły się jeszcze osoby, które mają pierwszeństwo. Będziemy informować o wszystkim w tym temacie. Miejsca w gildi jest jedynie na 18 osób ale za to można zawierać wiecej sojuszy. Także jeżeli my się zapełnimy, ktoś stad może stworzyć bliźniaczą gildie i zwyczajnie połączymy się jako gildie sojusznicze.

gdzie sie bron naprawia wiecie moze?

Czy jakaś gildia jeszcze przyjmuje? Jak coś to mogę się przyłączyć. Mój nick w grze to clovipl

Czy jakaś gildia jeszcze przyjmuje? Jak coś to mogę się przyłączyć. Mój nick w grze to clovipl

Mamy jedno miejsce wolne 60+

Biorac po uwage to iz prawdopodobnie jutro wystartuje OB WOI szukam ludzi (ogarniętych^^)z Ktorymi mile bedzie mozna spędzić czas w grze;)

Wszelkie pytania prosze kierowac do Lavolta - gg: 6961459