War Of The Immortals

Biorac po uwage to iz prawdopodobnie jutro wystartuje OB WOI szukam ludzi (ogarniętych^^)z Ktorymi mile bedzie mozna spędzić czas w grze;)

Wszelkie pytania prosze kierowac do Lavolta - gg: 6961459

Jeżeli ty jesteś ogarnięty to ja się dołączam. Grałem wcześniej w BoI (109 SLR) i w CBT WoI (69 Ranger) także trochę mam doś.

Ogarnietych w sensie:

-ogarnitych w grze?

-czy ogarnitych pod względem zachowania?

Jeśli chodzi o pierwszy podpunkt to będzie słabo, gdyż w Boi nie osiągnąlem niczego wielkiego.

Co do drugiej opcji to jak najbardziej pasuje.

Tak więc określ się :)

Witam.

Uroczyście oświadczam^^ ze autor posta gorgi2204 dołączył do naszego teamu.

Oczywiście planujemy utworzyć polską gildie.

Narazie jest nas 6 z tego 3 osoby znają się z reala, większość grała w boi (+110lvl)oraz wszyscy jestesmy w wieku +20l a nawet jednej osobie juz stuknęła trzydziecha ;p

Osoby "ogarnięte" chcące do nas dołączyć, bądź czegoś się dowiedzieć proszone są o napisanie na gg (6961459).

Ps. posiadamy ts oraz gdy gildia osiagnie pewnien poziom i sie utrzyma planowane jest założenie forum.

Ogarniętych psychicznie i emocjonalnie;)

Ja chętnie mogę dołączyć. Będę grała rangerem, magiem, ew. berzerkerem. (:

Oki , dane do ts podam na gg lub privie;)

Ja też się piszę. Grałem jakiś czas w BoI i nie jestem mistrzem jeśli chodzi o grę, ale za to "psychicznie i emocjonalnie" jak najbardziej daję radę :)

Ja też się piszę. Grałem jakiś czas w BoI i nie jestem mistrzem jeśli chodzi o grę, ale za to "psychicznie i emocjonalnie" jak najbardziej daję radę

To proszę o skontaktowanie się ze mną.

Siemka nigdy nie grałem BoI, ale chętnie spróbowałbym swoich sił w WoI. Cóż raczej nigdy na mnie nie narzekali w gildii. Zawsze służę pomocą. Mam nadzieje że znalazłoby się miejsce dla mnie. Grałbym Rangerem. Spróbuje się skontaktować się z kimś z was :]

W WOI gildia ma znacznie więcej do zaoferowania niż w BOI. Ci co grali zauważą różnice. Chcemy stworzyć konkurencyjną gildie więc dobrze by było, gdyby gracze nie olewali questów gildiowych niezbędnych do rozwoju. Założymy gildie gdy tylko któryś z nas osiągnie 45 lvl, nad nazwą jeszcze myślimy.

Również się piszę w BoI mialem Magusa 100 . Co do wymagań grę spokojnie ogarnę a wiek 20 lat;)

też bym się chętnie dołączył lubie mmo grałem w cabala, 4story itp ale w boi niestety nie klase jaką bym wybrał to Enchantress

OBT rusza o 21:00. Czekamy...

zaraz po utworzeniu gildi podam w tym temacie jej nazwe

Pisze się na sprawdzenie WoI kto wie może zostanę na dłużej

grogi to jakbyś mógł mi też te dane prześlij, chyba że będziesz podawać je w temacie

Ja z chęcią zagram może i brak mi doświadczenia ale z zachowaniem nie będzie żadnych problemów ;]

Czytajcie priv ,albo piszcie do mnie na gg o adres ts;)

Server Gaia (EU) tak dla pewności :)