War of the Roses - częste DC

Hej!!!1!one!!!

Problem jest taki jak w temacie, podczas gry przez pewien czas nic sie nie dzieje a tu nagle disconnect. Mam tak na KAŻDYM serwerze, nawet podczas wyszukiwania pokazuje mi ping na serwerach conajmniej 100ms albo i więcej w większości przypadków. Łącze nie jest nie wiadomo jak dobre ale wydaje mi sie, że wystarczające bo w końcu inne gry na prędkości 4mb dają radę bez problemowo. Więc mam pytanie do innych graczy, czy macie lub mieliście taki problem??

Po pierwsze.

Większość serwerów ma maksymalny ping. Po jego przekroczeniu dostajesz automatycznego kicka.

Po drugie.

Zrób test tutaj: http://www.pingtest.net/ i pokaż wynik.

To, że jest limit do 200ms to wiem ale nie wiem dlaczego mi w grze tak skacze ten ping

86139452.png

Faktycznie nie powinieneś mieć skoków pingu. Może to wina serwerów na których grasz? Pograj na takich gdzie jest napisane "No ping limit" i sprawdź czy cię wyrzuca.

Sprawdzałem i co najśmieszniejsze tam też mnie wywalało bo ping był powyżej 200ms mimo tego że tylko przez kilka sekund... :blink:

Hej!!!1!one!!!

Problem jest taki jak w temacie, podczas gry przez pewien czas nic sie nie dzieje a tu nagle disconnect. Mam tak na KAŻDYM serwerze, nawet podczas wyszukiwania pokazuje mi ping na serwerach conajmniej 100ms albo i więcej w większości przypadków. Łącze nie jest nie wiadomo jak dobre ale wydaje mi sie, że wystarczające bo w końcu inne gry na prędkości 4mb dają radę bez problemowo. Więc mam pytanie do innych graczy, czy macie lub mieliście taki problem??