Witam chciałem ostatnio pograć w coś ,,innego'' tylko nie wiem w co lepiej zagrać Wt czy WoWarpnalanes?
Jakieś rady albo opinie?
Witam chciałem ostatnio pograć w coś ,,innego'' tylko nie wiem w co lepiej zagrać Wt czy WoWarpnalanes?
Jakieś rady albo opinie?
WT > WoWp. Tylko tyle ci moge powiedziec. Nie masz co tracic czasu na WoWp
Zapraszam do Sekcji War Thunder w moim multigamingu.
Ekipa bedzie syta
pozdrawiam
PS. wiecej info na gg lub u uzytkownika Gabrii
Chyba się skusze.
War Thunder jest o wiele lepsze
I ja się podpisuje pod zdaniem innych. War Thunda for life.
Ustalmy jakoś dzisiaj ekipe na wieczór (jakiś ts albo raidcall)
Grałem chwilkę ale w War Thunder masz widok z kabiny bez cenne .
WoWp większy realizm.
Podobno właśnie WT jest symulatorem, a WoWp zręcznościówką.
War Thunder jest lepsze od World of Warplanes, takie moje zdanie.
WoWP wiekszy realizm? Mam nadzieje że to troll . Grałem najpierw w WoWP, kompletnie mi się nie spodobał. Tydzień po tym kumpel mnie namawiał do War Thunder. Jakoś po tym WoWP-ie miałem odrzut do samolotów, ale ostatecznie ściągnąłem. Strzał w dyche. Nawet próbowałem jeszcze raz wrócić do gry wargamingu, to jest masakra czujesz jakbyś łopatą latał...
WoWP wiekszy realizm? Mam nadzieje że to troll . Grałem najpierw w WoWP, kompletnie mi się nie spodobał. Tydzień po tym kumpel mnie namawiał do War Thunder. Jakoś po tym WoWP-ie miałem odrzut do samolotów, ale ostatecznie ściągnąłem. Strzał w dyche. Nawet próbowałem jeszcze raz wrócić do gry wargamingu, to jest masakra czujesz jakbyś łopatą latał...
Nieskończone naboje są bardzo realistyczne...
To chyba jedyny argument Naboje się nie kończą, ale kończą się magazynki/taśmy naboi(kto co woli), które powodują, że przez jakiś czas jesteśmy tylko ruchomym celem.
Aż specjalnie konto założyłem, bo wasza wiedza jest wyczerpująca na temat WT.
To chyba jedyny argument Naboje się nie kończą, ale kończą się magazynki/taśmy naboi(kto co woli), które powodują, że przez jakiś czas jesteśmy tylko ruchomym celem.
Panowie w tej chwili pokazali swój "debilizm" ponieważ muszę was zasmucić. W War Thunder mamy do WYBORU 3 tryby rozgrywki takie jak: Bitwa zręcznościowa, historyczna i realistyczna.
CHCECIE REALIZMU? Odpalajcie REALISTYCZNĄ i tak, tak! KOŃCZĄ SIĘ NABOJE i musimy je uzupełniać na lotnisku.
PS. Dla mnie nie realistyczne jest to, że w WoWp zrzucam bombę w cel / bunkier / czy inne gówno, po czym zostawiam low hp i rozpierdalam takie low hp KARABINEM maszynowym, po czym jest SUPER, PRO, ELO, WYKOZACZONY W KOSMOS WYBUCH CZERWONEJ FARBY. ( W WT jeśli nawlamy w bunkier lub cięższe cele, karabinkiem to wyskakuje komunikat, że "undamage" czyli nic nie robimy)
W trybie zręcznościowym, pokuś się o zobaczenie trybu realistycznego z uzupełnianiem naboi trwającym po kilka minut, kolego od realizmu.
Jak widać oboje z drugim panem graliśmy tylko bitwę zręcznościową. Ja tam nie mam nic przeciwko nieskończonym nabojom, Rambo lubię
Panowie w tej chwili pokazali swój "debilizm".
Nie ma co wyzywać od debili, po prostu za mało grałem.
JA zapraszma do mnie na pw należe do sekcji klanu multigamingowego i kieruje sekcją WT
World of Warplanes jest tak nudny że po 5 minutach się odechciewa grać. W WarThunder jest dynamika, i to jest fajne ;x