witam szukam graczy do wspólnej gry w war thunder w razie pytań zapraszam na ts3 : tsx47.net-speak.pl:6440
War Thunder Od Nowa
nie szkoda ci czasu na ten gniot ??? gram w wt od 3 lat i z patcha na patch jest coraz gorzej np ostatni z MM gra na 4 erze czołgami z 6.7 jest nie grywalna bo grasz przeciwko 7.7 czyt. is 8 is 4 t54 , tak samo na 2 erze ruskie t34 robią gwałt na pz i shermanach. i ta gra faworyzuje tylko ruskich,
nie szkoda ci czasu na ten gniot ??? gram w wt od 3 lat i z patcha na patch jest coraz gorzej np ostatni z MM gra na 4 erze czołgami z 6.7 jest nie grywalna bo grasz przeciwko 7.7 czyt. is 8 is 4 t54 , tak samo na 2 erze ruskie t34 robią gwałt na pz i shermanach. i ta gra faworyzuje tylko ruskich,
w końcu to ruscy robili tą grę a to nie jest gniot bo lepsze to niż WoT
ja bym się MOŻE skusił ale pod warunkiem że na ps4. Teraz pytanie czy ludzie z ps4 i pc grają razem czy nie ?
nie grają razem o ile mi wiadomo
nie grają razem o ile mi wiadomo
wprowadzasz ludzi w błąd, oczywiście że grają razem jak i w samolotach i czołgach. gracze z ps 4 mają * przy nicku albo inny znaczek nie przyglądałem się
W sumie to co za różnica czy grają razem czy osobno.
witam szukam graczy do wspólnej gry w war thunder w razie pytań zapraszam na ts3 : tsx47.net-speak.pl:6440