Tak jak w temacie, która grę wybieracie ? Dodam ze w War Thunderze mają byc dodane statki i czołgi. Ja pobieram War Thundera ze wzgledu na realizm ( firma zrobiła takze inne gry *symulatory* powietrze) oraz inni tez polecaja WT:) War Thunder jest w open becie oraz jest w języku Polskim
War Thunder vs World of Warplanes
statki i czołgi?? tylko idioci będą w to grali bo jak np.t34 ma zniszyć samolot?
Nie wiadomo jeszcze jak to będzie, ale teraz chodzi mi o same samoloty ;d
Ja osobiście jestem za War Thunder. WoWP nie powala ani pod względem gameplaya, ani pod względem grafiki, ani niczym innym. Dodatkowo drzewka myśliwców (mówię tu szczególnie o japońcach, bo jakoś nie zaglądałem do drzewek innych nacji w obu grach) są bardziej rozbudowane i ma się szansę pograć większą ilością samolotów .
Dodam ze w War Thunderze mają byc dodane statki i czołgi.
Gdzieś ty to wyczytał? Nie pomyliło ci się czasem z symulatorami od Wargaming?
statki i czołgi?? tylko idioci będą w to grali bo jak np.t34 ma zniszyć samolot?
Cóż myślę, że będzie jakaś równowaga sił. Samoloty potrafią co prawda rozwalić i cele naziemne i cele morskie, ale myślę, że przez to na jedną bitwę będzie przypadała mała ilość samolotów. Czołgi mogą co najwyżej porozwalać się nawzajem i ewentualnie te dalekosiężne mogłyby rozwalać statki. No, a statki oferując graczom działka przeciwlotnicze... no cóż. Myśliwiec był, myśliwca nie ma. Zresztą, to nie producentów wina (chociaż może po części), że technicy oryginalnych maszyn nie pomyśleli o większej uniwersalności dla ich dzieł.
Dzisiaj slyszałem juz o takim połączeniu w 2 gameplayach ;D i tak masz racje co do niszczenia, zreszta taki myśliwiec z karabinkami nawet by chyba nie przebił t34
ja mówię że nie da się połączyć statków samolotów i czołgów w jedno
Może im się uda(warthunder) są zakładki armia/flota jeszcze więc coś będzie.
Aktualnie warthunder jest według mnie najlepsze jeżeli chodzi o samoloty
w grach WG mamy gwarancję że nie będzie cheatów a co z warthunder? A pozatym kto by chciał przejść do czołgów od twórców war thunder jak gracze zainwestowali w wot setki złotych/euro i kilka lat gry?
Dzisiaj slyszałem juz o takim połączeniu w 2 gameplayach ;D i tak masz racje co do niszczenia, zreszta taki myśliwiec z karabinkami nawet by chyba nie przebił t34
O to miło. Co do myśliwca i T34, no masz racje. Myśliwce nie mają szans, za to bombowce już tak. Jedna bomba i po czołgu. No ale tutaj również jest haczyk, bo działka przeciw lotnicze statków, z łatwością by go po przedziurawiły. Pewien układ sił jest.
ja mówię że nie da się połączyć statków samolotów i czołgów w jednoMyślę, że maksymalna ilość maszyn każdego rodzaju (samoloty:statki:czołgi) powinna być koło 1:2:3, z czego limit bombowców powinien być ustawiony na maks 3. Nie sądzisz że dzięki temu walki byłyby bardziej wyrównane panie RocketMantastic? No i w ten sposób można by było bezstresowo grać i statkiem i samolotem i czołgiem.
A pozatym kto by chciał przejść do czołgów od twórców war thunder jak gracze zainwestowali w wot setki złotych/euro i kilka lat gry?
A kogo to obchodzi? Skoro tyle wydali, podoba się im ta gra i tyle w nią grali, to niech sobie grają dalej. Niekoniecznie wszyscy od razu muszą się rzucić na tą grę i porzucić postępy w poprzedniej. Chociaż jeśli czołgi od panów od War Thunder będą lepsze pod względem rozgrywki, to z pewnością ciężko będzie się niektórym zdecydować w co grać .
Grałem chwilkę w WT, WW nie grałem. Jednak kumpel mówił, iż WT jest lepsze, są widoki z kabiny pilota i można ustawić maszynę pod symulator. Natomiast WW to arcade, więc jeśli ktoś woli symulator to WT, a jak arcade to WW.
Ja osobiście wybieram WarThunder ze względu na dynamike. Otóż w WorldOfTanks nie ma tej dynamiki dla mnie, ja tego nie widze. Nie Zaciekawila mnie zbytnio.
WT Wybieram :]
Chyba chciałes napisac World of Warplanes ;P Kurde, musze sciagac WT bo przez noc, launcher zapomniał ile miałem gb sciagniete ;/
Tak jak w temacie, która grę wybieracie ? Dodam ze w War Thunderze mają byc dodane statki i czołgi. Ja pobieram War Thundera ze wzgledu na realizm ( firma zrobiła takze inne gry *symulatory* powietrze) oraz inni tez polecaja WT:) War Thunder jest w open becie oraz jest w języku Polskim