War Z trial kod 24h

Hej ma ktoś może kod na 24h ? chętnie bym tą grę wypróbował. Zastanawiam się nad kupnem.

Mój mail: pencammm@hotmail.com

Osobiście chcę wypróbować ją. Zastanawiam się nad nią lub day z

warz jest naprawde szitem , bug na bugu , na każdym serwerze jakiś cziter , i warz to nie jest survival polecam czekam na dayz standalone

Kupilem gre podczas promocji na steamie razem z kumplami. Mimo, ze faktycznie duzo bugow jest i czity tez sie trafiaja to przegralem juz kilkadziesiat godzin. Jesli masz z kim grac to eksploracja i pvp daje duzo frajdy, przynajmniej na poczatku.

warz jest naprawde szitem , bug na bugu , na każdym serwerze jakiś cziter , i warz to nie jest survival polecam czekam na dayz standalone

Przegrałem jakieś 35 godzin, i jeszcze nie widziałem czitera. Gram od promocji (czyli do wersji, w której już był punkbuster).

Nie twierdze, że cziterów w WarZ nie ma, bo wszędzie są - ale punkbuster robi swoją robotę, to jeden z lepszych anticheatów na rynku.

Yanglegend, chyba nie wiesz jak wyglądają typy licencji punkbustera...

Oni wzieli ta najtansza tzw. na darmowe cheaty, bo jest najtansza, a jednak moga chwalic sie ze punkbustera maja i cos z cheatami robia. Najzabawniejsze ze ten PB kickuje sporą czesc ludzi tak ze sie gracv nie da. Mi na szczescie

Platnych cheatow już tak dobrze nie wykrywa.

Co do cheatów, to spotkałem się raz podczas kilkunastu godzin.

Nie polecam grać na popularnych serverach.

Eksplorowac na takich do 10-20 osob, a PvP do 50. W clearview zawsze ktos sie znajdzie.

Co do tego ze ta gra to nie survival, calkowicie sie zgadzam. To jest stricte PvP. Survivalu tam w ogole nie ma.

Pelno bugow jest i kiepska optymalizacja. Do tego IS który naprawde obi roznice.

za 10$ podczas promocji mozna bylo kupic 9600 punktow, ktore wystarcza na wszystko. Zupelnie. A bez tego musisz zap***** jak glupi zeby cokolwiek znalezc.

Kupowac nie polecam ogolnie. Ew. za te 3.25€

Gadacie głupoty. Gram tyle czasu i jakoś NIGDY nie spotkałem bota, cheata po wprowadzeniu anty hacka. Item Shop? Nie bądźcie śmieszni, praktycznie nic nie daje.

Nie nie, nic nie daje. To ze mozesz kupic amunicji od kija, to zadna roznica.

W znalezionych broniach jest po 5-6 sztuk.

To ze mozesz kupic pancerz + helm? ktore daja -50% redukcji dmga?

to ze mozesz kupic najwiekszy plecak w grze odrazu?

toz te rzeczy to nic.

to ze mozesz kupic medykamenty, ktore sa chyba najbardziej potrzebne w calej grze?

haha zabawne, to przeciez najwazniejsze rzeczy.

bronie mozesz kupic od ludzi za amunicje bez problemu, wiec nie pieprz głupot

Zupelnie. A bez tego musisz zap***** jak glupi zeby cokolwiek znalezc.

Co kto lubi, dla mnie właśnie to bieganie w biednym sprzęcie i szukanie czegoś wartościowego to najciekawsza część gry.

PvP oczywiście też, ale nie potrzebuje armora, svd i noktowizora, żeby się dobrze bawić w pvp, bo wtedy to właściwie żadna sztuka kogoś zabić. :P

Bardziej mnie bawią akcje jak ze znajomym się zakradaliśmy przez jakieś 30 minut do typa na lotnisku, który był w pełnym osprzęcie i w rezultacie zaciukaliśmy go łopatą, dzięki sprytnemu wykorzystania agrujących zombie.

Hej ma ktoś może kod na 24h ? chętnie bym tą grę wypróbował. Zastanawiam się nad kupnem.

Mój mail: pencammm@hotmail.com

Osobiście chcę wypróbować ją. Zastanawiam się nad nią lub day z