Siemajcie,mam problem otóż gdy odpalam Warcraft 3 z dodatkiem czy bez(orginał)włączają sie tylko początkowe filmy(reklama i intro)i gra się wyłącza.Bez żadnego komunikatu,po prostu wraca do pulpitu......jetsem smutny a.zaczelo sie to po zmienieniu płyty głównej(wszystkie inne gry działają)
Warcraft 3-PROBLEM
Jaki system?
Proponuje zainstalować manualnie najnowszego patcha do W3.
Reinstall próbowałeś ?
Spróbuj :
- przeinstalować wszystkie patche
- uruchomić grę w trybie zgodności
System XP.Reinstalowałem 3 razy,patche po co jak sciągam z battle.net'u cyfrową wersje wiec jest najnowsza.W trybie zgodnosci nie próbowałem spróbuje
Ok zadziałało uruchomienie w trybie zgodności,ale zdarzyła się inna dziwna sytuacja,bowiem Dubbing(kwestie mówione u postaci,filmiki itp.)jest po polsku,ale napisy juz po angielsku .Ale wydaje mi się że wystarczy że pobiore jakieś spolszczenie napisów i będzie git.Ale jest to dziwne bo gre pobierałem w języku Polskim
Siemajcie,mam problem otóż gdy odpalam Warcraft 3 z dodatkiem czy bez(orginał)włączają sie tylko początkowe filmy(reklama i intro)i gra się wyłącza.Bez żadnego komunikatu,po prostu wraca do pulpitu......jetsem smutny a.zaczelo sie to po zmienieniu płyty głównej(wszystkie inne gry działają)