Warcraft 3-PROBLEM

Siemajcie,mam problem otóż gdy odpalam Warcraft 3 z dodatkiem czy bez(orginał)włączają sie tylko początkowe filmy(reklama i intro)i gra się wyłącza.Bez żadnego komunikatu,po prostu wraca do pulpitu......jetsem smutny a.zaczelo sie to po zmienieniu płyty głównej(wszystkie inne gry działają)

Jaki system?

Proponuje zainstalować manualnie najnowszego patcha do W3.

Reinstall próbowałeś ?

Spróbuj :

- przeinstalować wszystkie patche

- uruchomić grę w trybie zgodności

System XP.Reinstalowałem 3 razy,patche po co jak sciągam z battle.net'u cyfrową wersje wiec jest najnowsza.W trybie zgodnosci nie próbowałem spróbuje :P

Ok zadziałało uruchomienie w trybie zgodności,ale zdarzyła się inna dziwna sytuacja,bowiem Dubbing(kwestie mówione u postaci,filmiki itp.)jest po polsku,ale napisy juz po angielsku :P.Ale wydaje mi się że wystarczy że pobiore jakieś spolszczenie napisów i będzie git.Ale jest to dziwne bo gre pobierałem w języku Polskim :P

Siemajcie,mam problem otóż gdy odpalam Warcraft 3 z dodatkiem czy bez(orginał)włączają sie tylko początkowe filmy(reklama i intro)i gra się wyłącza.Bez żadnego komunikatu,po prostu wraca do pulpitu......jetsem smutny a.zaczelo sie to po zmienieniu płyty głównej(wszystkie inne gry działają)