Warcraft 3 pytanie o cd-keya

Siema!

Otóż, chce sobie kupić, Warcraft 3 + TFT i czy to jest tak samo, jak w WOW-ie że jak się raz użyje to, więcej nie można czy normalnie że można uzywać wiele razy? To mój pierwszy post więc nie bądźcie surowi :D

SRY możecie przenieść do odpowiedniego działu zapomniałem go tam dać

Hmm, nie do War3 nie trzeba ciagle key'a wgrywac, wystarczy raz, a pozatym nie kupuj tylko w guglach poszukaj. ;) Nie wiem czy sa w necie

Jak nie ma to cracka sciagnij :)

Mac wyreczyles mnie ;p mialem mu o tym powiedziec ;p

Nie znam odpowiedzi na pytanie, ale wiem, że to nieodpowiedni dział. Jeśli mogę to przenoszę, jeśli nie to czekam na moderatora.

A ja graglem i znam odpowiedz ;]

Hmmm jak ci to wytlumaczyc...

Podczas instalacji zawsze wpisujesz kod.Hmmm np. pozyczysz koledze gre i on wpisał ten kod przy instalce to musi zrobić nowe konto i grać a o twoim koncie nie ma pojęcie. Na jednym kluczu moze grać 20 osób ale nie mogą grać w jednym czasie tak to nie ma problemu.

Można używać go kilka razy. I na singlu można grać jednocześnie z tego co wiem.

Najlepiej kup oryginał (60zł z 3-4 lata temu) kod wpisuje się podczas instalacji, jeżeli chcesz grać na battle necie to najlepiej mieć swój kluczyk i nikomu nie pożyczać. Czasami chce pograć a tu ERROR, okazuje się że kumpel gra >.>

w wacrafta 3 możesz grać za darmo wystarczy garena i masz to samo. ..

Siema!

Otóż, chce sobie kupić, Warcraft 3 + TFT i czy to jest tak samo, jak w WOW-ie że jak się raz użyje to, więcej nie można czy normalnie że można uzywać wiele razy? To mój pierwszy post więc nie bądźcie surowi :D

SRY możecie przenieść do odpowiedniego działu zapomniałem go tam dać