Warcraft 3 Reign of Chaos i The Frozen Throne (cd-Key)

Witam wszystkich!

Mój temat będzie trochę nietypowy, bo liczę tutaj na bezinteresowną pomoc ze strony któregoś/którejś z Was. Otóż naszła mnie ochota aby zagrać w w/w grę na Battle.net, tj. z innymi graczami. I właśnie tutaj zaczyna się mój problem - pożyczyłem kiedyś (w sumie to ponad 2 lata temu) oryginalne pudełko z grą koledze, nie przeszkadzało mi że nie oddawał mi tyle czasu gry bo po prostu jej nie potrzebowałem. Teraz gdy mi się zachciało znowu w to grać okazuje się, że kolega posiał gdzieś moje pudełko z grą :/ przez co nie mogę grać w internecie bez oryginalnego cd-keya. (ale samą grę ściągnałęm z neta). Zwracam się z moim problemem do Was - czy ktoś ma oryginalny klucz do WC3 RoC i WC3 TFT i go nie zamierza używać, jeśli tak czy mógłby mi go użyczyć? Byłbym bardzo wdzięczny za ten gest :) Nie miałbym w zamian nic do zaoferowania niestety, chyba że kogoś interesuje konto z postacią 80 lvl na Sunwell lub 70 lvl na Hellground.

Pozdrawiam.

chcesz powiedzieć ze oczekujesz na to aż ktoś da ci swój kodzik do gierek? Żartujesz?

te kody są warte z 50 zl jak nic.

Wątpię żeby Ci ktoś dał CD-Key'a za free... To nie są tanie rzeczy :D

50 zł to kosztowała jak sam ją kupiłem teraz jest to około 25 zł. Poza tym jeśli nie chcesz mi dawać żadnych kodów do gier to nie, ale może znajdzie się ktoś z dobrą wolą i przekaże mi swój kod, którego nie ma zamiaru używać a się po prostu kisi. Przynajmniej ja bym tak zrobił i zrobiłem wiele innych podobnych rzeczy, np. dałem znajomemu konto Metin 2 z 47 lvlem które sam mógłbym opchnąć za jakieś tam pieniądze, ale dałem jednak za darmo, bo wiedziałem że nie będę grał w tą grę już więcej.

proszę zobacz na allegro. Obywa kody to koszt 50 złotych.

...A na Blizzard Store po dzisiejszym kursie € cena wynosi 62 zł :)

W zasadzie to potrzeba mi tylko jeden key (do RoC).

na multi w RoCu nikt nie gra. Polecam garena, programik przez który pograsz z ludźmi min w Warcrafta.

Polecam, bo wiem że tylko tam jest jakakolwiek społeczność.

Dzięki za info, sprawdzę tą Garene ;)

Nie lepiej eurobattle.net ?? - Sam gram tutaj wszystko "friko" na euro lepiej grać w Dote niż na garenie bo na garenie zanim zagrasz jeden normalny meczyk bez uciekania z gry minie miesiąc... Natomiast na Garenie lepiej grać randomowe mapy to znaczy castle defense itd. przeróbki anime lecz na euro też dużo tego jest, ogólnie gorąco polecam eurobattle.net'a zamiast Gareny.

http://allegro.pl/warcraft-3-reign-of-chaos-pl-cd-key-klucz-skan-roc-i2600618691.html

http://allegro.pl/warcraft-3-the-frozen-throne-pl-cd-key-skan-tft-i2600618715.html

50 zł i masz wszystko. Coraz częściej widzi się ludzi proszących o pomoc. Na Kikckstarterze i w ogóle. Skąd się biorą Ci ludzie? A no stąd, że np. Jakiejś znanej na youtubie (np.) osobie potrzebna jest pomoc pieniężna bo spalił się im komputer. I teraz taka osoba jak autor tego tematu, widzi, że ludzie pomagają, to może i on poprosi o pomoc...

Pamiętajcie o jednym, aby ludzie wam pomogli musicie być w za***iście ciężkiej sytuacji/ być popularni/ dawać od siebie coś (np. filmiki na youtubie, które lubicie).

Najpierw udowodnij, że jesteś coś wart a nie tak z mostu. Czasy są brutalne i znaleźć osobę, która pomoże bezinteresownie jest trudno.

No ale do jasnej cholery. Tych próśb o wszystko jest coraz więcej... Prosząc o klucze prosisz o 50zł... Zniżasz się do pozycji żebraka.

Kontynuując. Pożyczyłeś grę koledze, nie odebrałeś jej, kolega cię zrobił w balona, zabrał grę i kluczyk, a teraz my mamy Ci pomagać? Jak Ci ją zabrał to idź do niego aby Ci odkupił jak nie może oddać...

Prośby zaczęły się na forum od jakichś klucz do PoE, Firefall itd. Widzę, że przechodzimy na wyższy poziom. Prosimy o gry za 50zł, za miesiąc będziemy prosić o Battlefieldy, a potem to ludzie przestaną tu zaglądać, bo forum stanie się miejscem dla żebraków.

Tak więc drogi autorze. Kup sobie te oto dwa klucze i będziesz z siebie dumny, że są twoje własne a nie zabrane z litości od kogoś innego. Nie stać Cię? Idź umyj samochód sąsiadowi, poroznoś ulotki, pomóż Pani w warzywniaku, a zapewniam Cię, że zupełnie inaczej będzie Ci się grało.

Ode mnie to tyle. Proszę o zamknięcie tego tematu.

Na Warcraftcie pare ludzi może mieć ten sam cd key ... tylko poprostu nie będą mogli siedzieć w tym samym momęcie na Battle.netcie ... Bym ci dał mojego cd keya ale rok temu dałem płyte z pudełkiem kumplowi, napisze do niego i może będe miał ;x

Wysłałem Ci na PW wiadomość odczytaj to :)

Witam wszystkich!

Mój temat będzie trochę nietypowy, bo liczę tutaj na bezinteresowną pomoc ze strony któregoś/którejś z Was. Otóż naszła mnie ochota aby zagrać w w/w grę na Battle.net, tj. z innymi graczami. I właśnie tutaj zaczyna się mój problem - pożyczyłem kiedyś (w sumie to ponad 2 lata temu) oryginalne pudełko z grą koledze, nie przeszkadzało mi że nie oddawał mi tyle czasu gry bo po prostu jej nie potrzebowałem. Teraz gdy mi się zachciało znowu w to grać okazuje się, że kolega posiał gdzieś moje pudełko z grą :/ przez co nie mogę grać w internecie bez oryginalnego cd-keya. (ale samą grę ściągnałęm z neta). Zwracam się z moim problemem do Was - czy ktoś ma oryginalny klucz do WC3 RoC i WC3 TFT i go nie zamierza używać, jeśli tak czy mógłby mi go użyczyć? Byłbym bardzo wdzięczny za ten gest :) Nie miałbym w zamian nic do zaoferowania niestety, chyba że kogoś interesuje konto z postacią 80 lvl na Sunwell lub 70 lvl na Hellground.

Pozdrawiam.