Witam mam pomysł żeby zrobić ekipe do gry Warcraft 3 The Frozen Throne przez BattleNet'a. Niestety ja niemogę założyć serwera ponieważ niemam zewnętrznego IP więc ktoś inny musiałby założyć . Chodzi głównie o fajną rozrywkę i atmosfere. Ktoś chętny?
Warcraft 3 The Frozen Throne
Ja mogę poszpilac, jak coś priv ; D
O chętnie się na to zgodzę i mam pomysł możemy założyć na dodatek clan forumowy w grze ^^.
Ja też mogę dołączyć, ale będę mieć gre gdzieś tak za tydzień i też nie mogę zakładać potyczek.
Tak więc podawajcie swoje nicki w grze jakoś się znajdziemy
Edit:Oczywiście chodzi mi o gry typu TD, Foty etc ktoś będzie musiał pościągać mapy i możemy się zabierać za granie =]
Ja nie trawie tylko doty, zakała battlenetu
Ja natomiast uwielbiam wszelakie mody do FT ^^. Pamiętam mod Mortal Combat gdzie Uciekałem małym człowieczkiem przed ogromnym (nie wiem kim^^)
powiemn tyle
KAZDY Z WAS MOZE ZAŁOZYC SERWER
(drobnym druczkiem xD Trzeba posiadac hamachi i łacze około 4Mb )
Ja sie tez do was dopisze jak tylko przerobie wowa zeby działał xD
(pare plikow musze podmienic i przerobic)
Bym pogral ale nie mam the frozen throne czy jakos tak , znacie linka ?
//Ja Ci dam linka, a regulamin znasz? - R3m4ke
Jak coś piszczcie mi na priv, kiedy chcecie grać.
Albo na gg, nie zaśmiecajmy tematu.
ja moglbym sie przylaczyc do was od czasu do czasu
servy moge chyba zakladac (zakladalem Angel Arena, Parasite i inne juz nieraz takze ta:P)
grac gram w prawie wszystko oprocz Doty i Footy bo niechce mi sie na to marnowac czasu
Witam mam pomysł żeby zrobić ekipe do gry Warcraft 3 The Frozen Throne przez BattleNet'a. Niestety ja niemogę założyć serwera ponieważ niemam zewnętrznego IP więc ktoś inny musiałby założyć . Chodzi głównie o fajną rozrywkę i atmosfere. Ktoś chętny?