Warcraft 3 The Frozen Throne

Witam mam pomysł żeby zrobić ekipe do gry Warcraft 3 The Frozen Throne przez BattleNet'a. Niestety ja niemogę założyć serwera ponieważ niemam zewnętrznego IP więc ktoś inny musiałby założyć :P . Chodzi głównie o fajną rozrywkę i atmosfere. Ktoś chętny? ;)

Ja mogę poszpilac, jak coś priv ; D

O chętnie się na to zgodzę i mam pomysł możemy założyć na dodatek clan forumowy w grze ^^.

Ja też mogę dołączyć, ale będę mieć gre gdzieś tak za tydzień i też nie mogę zakładać potyczek.

Tak więc podawajcie swoje nicki w grze jakoś się znajdziemy ;)

Edit:Oczywiście chodzi mi o gry typu TD, Foty etc :P ktoś będzie musiał pościągać mapy i możemy się zabierać za granie =]

Ja nie trawie tylko doty, zakała battlenetu <_<

Ja natomiast uwielbiam wszelakie mody do FT ^^. Pamiętam mod Mortal Combat gdzie Uciekałem małym człowieczkiem przed ogromnym (nie wiem kim^^)

powiemn tyle

KAZDY Z WAS MOZE ZAŁOZYC SERWER

(drobnym druczkiem xD Trzeba posiadac hamachi i łacze około 4Mb :D)

Ja sie tez do was dopisze jak tylko przerobie wowa zeby działał xD

(pare plikow musze podmienic i przerobic)

Bym pogral ale nie mam the frozen throne czy jakos tak , znacie linka ?

//Ja Ci dam linka, a regulamin znasz? - R3m4ke

Jak coś piszczcie mi na priv, kiedy chcecie grać. ;)

Albo na gg, nie zaśmiecajmy tematu.

ja moglbym sie przylaczyc do was od czasu do czasu :)

servy moge chyba zakladac (zakladalem Angel Arena, Parasite i inne juz nieraz takze ta:P)

grac gram w prawie wszystko oprocz Doty i Footy bo niechce mi sie na to marnowac czasu :D

Witam mam pomysł żeby zrobić ekipe do gry Warcraft 3 The Frozen Throne przez BattleNet'a. Niestety ja niemogę założyć serwera ponieważ niemam zewnętrznego IP więc ktoś inny musiałby założyć :P . Chodzi głównie o fajną rozrywkę i atmosfere. Ktoś chętny? ;)