WarCraft III : Regin of Chaos i Frozen Throne

Witam, moi kochani forumowicze,mam do was prosbe.Nie moge znalezc w internecie na torrentach ani nigdzie Warcrafta III z tymi dodatkami, jezeli ktos zna link

prosze o podanie go. Dziekuje.

P.S Dobrze by bylo gdyby byl po polsku poniewaz moj kolega nie do konca zna dobrze angielski ;)

Mówimy nie piratom jedynie co Ci mogę dać to przepis na naleśniki :

Przepis na naleśniki:

150 g mąki

1 łyżeczka cukru pudru

2 jajka

240 ml mleka

szczypta soli

3 łyżki roztopionego masła lub oleju

olej roślinny do smażenia

Wykonanie:

Mąkę przesiać, dodać cukier puder, jajka, mleko i sól. Zmiksować, przykryć ściereczką i odstawić na 30 minut. Przed samym smażeniem dodać do ciasta roztopione masło lub olej i wymieszać. Naleśniki można smażyć na suchej patelni (tylko pierwszego naleśnika usmażyć na oliwie) lub też wszystkie kolejne naleśniki smażyć na tłuszczu.

Hah, dobre, ale co do przepisu, to do ciasta naleśnikowego nigdy sie nie dodaje cukru, a w szczególności cukru pudru, tylko sól do smaku :P Potem ewentualnie sobie posypujesz cukrem pudrem, albo jakimś innym słodkim badziewiem xD.

cukier powoduje karmelizację naleśników więc troszku się przypalą ;) zobacz na t h e p i r a t e b a y ' u bo linka ci nie dam ale wnioskując, że "nigdzie" nie znalazłeś to twe przyszłe poszukiwania będą bez rezultatu. Pozdrawiam i smacznych naleśników wam życzę!

ps. jak to jest "nie do końca dobrze znać angielski"? bardzo mnie to ciekawi

@up

To znaczy, że umie się przywitać i przedstawić. A przepisu na naleśniki użyje jutro.

I chcecie mi powiedzieć, że żaden z was nigdy nie ściągnął żadnej gry, muzyki, filmu? Ściągnięcie choć jednego utworu nie udostępnionego do internetu przez autora jest piractwem więc bardzo dziękuje wszyscy w internecie są piratami...

Temat został zamknięty. Powód: Rozmowa odbiega od tematu ,a my nie zajmujemy się piractwem.

Witam, moi kochani forumowicze,mam do was prosbe.Nie moge znalezc w internecie na torrentach ani nigdzie Warcrafta III z tymi dodatkami, jezeli ktos zna link

prosze o podanie go. Dziekuje.

P.S Dobrze by bylo gdyby byl po polsku poniewaz moj kolega nie do konca zna dobrze angielski ;)