B2P. Jak poszukasz to znajdziesz za jakieś 70zł
Warcraft III TFT
I jeżeli chcesz sprawdzić SC2 przed kupnem, to polecam pobrać edycję Starter z battle.net.
I wracając do tematu:
To nie jest tak, że przez custom mapy normalnie pvp wymarło. Nadal znajdą się ludzie, którzy dalej mulą, żeby zdobyć avatarki
A ja sobie od czasu do czasu nieumarłymi zagram .
RyszardWatpie zeby zrobili cos, po skonczeniu WoWa nie bedzie chyba nic do rozwijania w fabule, poza tym nie oplaca im sie robic 2 RTS'a jesli maja juz SC ale kto wie, wszystko jest mozliwe.p.s no i raczej nie oplaca im sie robic tasiemca z uniwersum warcrafta. WoW sie juz powoli ludziom nudzi a co dopiero x gier po nim. Z drugiej strony w Warcrafta na singlu pogralbym.. No, zobaczymy!
Niby masz rację, ale licz się z tym, że nie każdy grał w WoW'a prawda? Myślę, że zrobienie Warcrafta IV było by czymś co dało by blizzardowi kolejne pieniądze. Chociażby mogliby zrobić Remake w HD warcrafta 3 - dla wszystkich fanów serii.
Siema !
Czy jeszcze ktoś pamięta Warcraft III Reign of Chaos z dodatkiem The Frozen Throne ? Tak przy okazji wystawienia tej gry na targu wzięło mnie na wspominki. Chciał bym byście drodzy użytkownicy podzielili się swoimi wrażeniami z kiedyś jak i dziś
Ja ze swojej strony bardzo dobrze zapamiętałem gdy grę dostałem na gwiazdkę w old schoolowym (dzis, a kiedys to była norma) pudle ową grę i jak bardzo się cieszyłem grając w nią po raz pierwszy. Gra bardzo mnie pochłonęła, wcześniej miałem okazję grać jedynie w 2-ójkę, która byłą równie extra. Zaś część III cóż rozniosła mnie doszczędnie i jako mały gnojek chciałem posiadać kubki, pościele, ręczniki z motywami tej właśnie gry. Potem zaczęły się wojny z kumplami w sieci no i dzięki tej grze można teraz grać w LoL-a
Świetna gra dająca mnóstwo pozytywnych emocji, a historia w niej opowiedziana super ! Arthas i jego przemiana z Paladyna, świetnie zarysowane postacie i polski głos Tralla