Warcraft: Początek (wydanie z książką)

Witajcie gejmerzy, gejmerki i hejterzy!

Moje pytanie tyczy się tytułowej wersji filmu z grą , która będzie dostępna m.in w EMPIKu.

Otóż mam konto BattleNet z grami aż do MoP. Kupując w/w battlechest z filmem i 30 dniami mogę liczyć na zaktualizowanie konta do WoD + 30 dni czy jestem zmuszony założyć nowe konto?

Batlechest dziala tylko na nowe konta.

raczej nie musisz zakladac nowego konta aktywujesz go na swoim obecnym koncie i doda ci produkt czyli WoW Wod + 30 dni gry

Dwie osoby, dwa różne zdania... Kurcze, może ktoś jeszcze?:C

Masz konto wowa z mopem więc masz już konto z wodem bo został dołączony do bchesta.

Możesz dodać ten kod do swojego konta battlenet ale nie przedłuży ci się abo tylko doda nowe konto wowa z bchestem + 30 dni

czyli logując się na platformę bnet będziesz mieć do wyboru na którym koncie chcesz grac w wowa (nad przyciskiem graj)

zazwyczaj się nazywają wow1 i wow2 trzeba oddzielnie dokupować dodatki i abo ale dzielą się chyba achi i mounty, pety itp

@Ukryty Jak moze dodac skoro juz wczesniej mial aktywny batlechest skoro mowi ze ma wowa do pand .... Czyli juz raz wykorzystal; batlechesta nie da sie 2 razy na tym samym koncie

@Ukryty Jak moze dodac skoro juz wczesniej mial aktywny batlechest skoro mowi ze ma wowa do pand .... Czyli juz raz wykorzystal; batlechesta nie da sie 2 razy na tym samym koncie

Każda licencja poniżej WoDa dostała automatyczny upgrade do WoDa.

Oczywiście, że da się wykorzystać nową licencję na obecnym koncie. Będzie wtedy WoW1 i WoW2.
WoW1 bęzie miał WoD ze statusem Frozen, natomiast WoW2 będzie też na WoD, ale z 30 dniami gratis. Do każdej licencji trzeba osobno dokupić dodatek i osobno opłacać abonament. Licencje dzielą między sobą acziwy, pety, mounty, zabawki itp., ale nie dzielą postaci, czasu gry i dodatków.

Aha, w ramach jednego konta BN możesz mieć do 8 licencji WoWa.

No tak tylko chlopakowi widac chodzilo ( przynajmniej ja tak zrozumialem ) o to czy mu przedluzy OBECNE konto.

@down No dlatego napisalem ze nie da sie w moim pierwszym poscie ^^

Nie przedłuży. Założy mu nową lickę.

Dziękuję za odpowiedzi.

Dopytam tylko jako swoisty newb:

Jeśli będę miał dwie licencje (jedną z tymi 30 dniami) to mogę później dokupić legion i WYBRAĆ do której licencji będzie on przynależał?

tak

Super! Wiem wszystko.

Dziękuję za pomoc, do zamknięcia.

@T4l4r następnym razem czytaj ze zrozumieniem, jest tak jak napisałem.

Dziękuję za odpowiedzi. 

Dopytam tylko jako swoisty newb:

Jeśli będę miał dwie licencje (jedną z tymi 30 dniami) to mogę później dokupić legion i WYBRAĆ do której licencji będzie on przynależał?

Tak. To samo tyczy się abonamentu i pre-paida.

Witajcie gejmerzy, gejmerki i hejterzy!

Moje pytanie tyczy się tytułowej wersji filmu z grą , która będzie dostępna m.in w EMPIKu.

Otóż mam konto BattleNet z grami aż do MoP. Kupując w/w battlechest z filmem i 30 dniami mogę liczyć na zaktualizowanie konta do WoD + 30 dni czy jestem zmuszony założyć nowe konto?